Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бойко Борисов за татко Петко, за сълзливия Киро и сестра си

Сутринта гледах дебата и очаквах, както ние подходихме – най-сериозните хора изпратихме, за да може да стане дебат, да стане спор, да може медиите да изведат изводи.“ Това заяви на предизборна среща в Добрич Бойко Борисов.
„Моята сестра не избяга, тя е доктор. Малка, голяма заплата – тя остана и е излекувала много бебета, с доц. Мангъров работят, преди бяхме врагове, сега ми е приятел“, коментира лидерът на ГЕРБ по повод жалбите на Лена Бориславова, че сестра й е избягала от България заради ниското заплащане.
„Татко Петко заплашва журналисти да бие и другите не казват нищо, защото медията не е от техния кръг. Ако беше обратното, щеше да има вой до небето“, каза още той.
„Сълзливият Киро говори, че за всяка българска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб...След него и Корнелия...И хората слушат, че са по-добре, а като идат в магазина, виждат, че са по-зле.Толкова перфектно всичко си планират, за да излъжат. Малко били, 360 дни… Киро, Асен, Бойко Рашков управляват през целите тези 2 години, Асен Василев 3 пъти е финансов министър и все не му стига времетоИзлизат и казват: инфлацията е привнесена. Не, чудовищната война в Украйна за България е най-добре – изнасяме ток, оръжие.Радев хубаво му отговори днес на Костов. В Разград минах, плакатите - на Агнешките главички. Това е Промяната в Разград, кръгът „Агнешки главички“. Вижте какво са сторили тези хора - разпродавали и разграбвали предприятия на безценица. Прокопиевите хора. Това ли е Промяната?“, попита водачът на листата на ГЕРБ в Пловдив..
Посочи, че след изборите, в преговорите за правителство ще е важно кой ще е отпред: „Наел съм най-добрата фирма в света по лъжи и дезинформация, скъпо взимат, с тях са работили ПП и ДБ. След 2-ри всички ви пращам да лъжете като тях, след това да казвате: Не сте ни разбралиНие каквото обещаваме, хората си го търсят от мен все едно е наследство. Направили сме много и няма да позволявам да ни чернят разни такива... хора, които умеят да манипулират добре истината“, закани се той.

Публикувана на
29 Март 2023 година