Новина от категория България
Архив на публикациите

„Тази жалка персона, от която отдавна никой не се интересува!“

Очаквано думите на Кичка Бодурова по адрес на Лили Иванова отпреди няколко дни предизвикаха нещо страшно в социалните мрежи, където хейтърските коментари са във вихъра си.
Както е добре известно преди две седмици примата на родната популярна музика Лили Иванова дари 1000 лева на любимия си футболен отбор "Левски", а благородния й жест моментално бе споделен от редица фенове и популярни лица на отбора. Тя не за първи път показва своята привързаност, само че този път предизвика и доста неочаквани реакции.
Вместо да уязвят Лили Иванова обаче, подигравателните думи на Кичка Бодурова - "..чак неудобно да ти стане!", се върнаха като бумеранг към нея в социалните мрежи, където почитателите на примата са остри като бръснач.
"Тази ли, бе, която и срещу нея да тича, пак няма как да я стигне. Толкова е жалка!", гласи един от многобройните коментари по адрес на Кичка Бодурова.
"Всяко нейно идване в България е съповодено от скандал! Що не си седи в Америка и да си крутува тази жалка персона, от която отдавна никой не се интересува", се казва в друг.
Припомняме, че миналото лято Бодурова се забърка в скандал и с друг свой колега - Панайот Панайотов "поради мижав интерес", свързан с техен общ концерт - израз, който набързо стана култов след това. Панайотов дори направи песен с това заглавие, с която отвърна повече от ударно на разразилия се словесен пожар.
Засега самата Лили Иванова не е отвърнала по никакъв начин на провокацията от страна на колежката си, но доколкото я познаваме, едва ли ще го и направи. Феновете й обаче, нямат никакво намерение да си спестяват думите./show.blitz.bg

Публикувана на
30 Март 2023 година