Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Блатечки яхна звяр

Секссимволът на българското кино и театър Асен Блатечки подкара нов мощен автомобил. Високият клас спортно возило, модел Мустанг, се оценява от 100 хиляди до 120 хиляди лева, пише Галерия.
Цената може да нарасне в зависимост от подобренията, които собственикът налага – фина настройка на мотора, аеродинамика или окачване за подобряване на работните характеристики, естетиката на екстериора и интериора и акустиката.
Като фен на бързите коли, Блатечки се е погрижил да бъде забележим на пътя в любимия му черен цвят. В официалния си профил в Инстаграм, той сподели снимка на последния звяр в гаража. Актьорът остави фотото достъпно за кратко. Асен е почитател на моторите. В миналото си той е преживял пет катастрофи и винаги са се случвали, за да не се удари в друг автомобил. Това му е обеца на ухото и вече е много по-внимателен на пътя.
През последните месеци любимецът от малкия екран, който се изявява и като част от журито на „Като две капки вода“, отново изпитва болки в кръста. За физическите му неразположения се грижат специалисти от Непал. /хотарена

Публикувана на
31 Март 2023 година