Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите в петък

Видяна: 7540 пъти

Овен
Луната навлиза в хармоничния ви Лъв, а вие навлизате силен тридневен период. Планирайте активни мероприятия и инициативи. Днес може да постигнете напредък в преговори и договаряния и да сключите изгоден договор. В момента изкачвате един от най-високите върхове в кариерата си. Предприетото ви води към престижни позиции в бизнеса и в живота. Престрашете се, оженете се.
Телец
С навлизането на Луната в Лъв навлизате в период на тежка конкуренция. Правите опит да разширите пълномощията и територията си на влияние, но за всичко ще ви трябват допълнителни сили, пари и връзки. Съветът е да се окопаете на стабилна база и основа и да не се разпилявате в много направления на деловата и лична активност. До средата на май юридически сте нестабилни.
Близнаци
Каквото и да се случи до обед ще го преодолеете. Пасивността е нежелателна, но не е нужно да се водят свещени войни. Кундалини се събужда. Поставете си високи цели и ги следвайте неотклонно. На никого нищо не доказвайте, а вложете ентусиазма си в постигането на личните си цели и амбиции. До утре може да изкачите поредния връх в кариерата и бизнеса. Действайте.
Рак
Ден на фонтана от преливаща енергия. Ще получите и дадете чаканата подкрепа или финансиране. Някой ще се добере до тайни източници на сила и ресурси. Може да получите повишение и преназначение. Ще имате достъп до места, където не всеки може да бъде приет. Не отклонявайте предложения, постарайте се да огреете навсякъде, където имате личен интерес.
Лъв
Луната навлиза в Лъв и до обед сключва брилянтен аспект със Слънцето. Много неща ще се развият вече във ваша полза и интерес. Отношенията с родители и деца навлизат в една спокойна фаза. Днес с всеки може да се разберете, да наложите убеждения и желания. Водете преговори, търсете нова база за развитие на дарби и таланти. Може да получите допълнителни екстри.
Дева
Днес неочаквани срещи и нестандартни любовни връзки може да ви насочат към подходяща и печеливша позиция за работа. Може да ви се даде възможност и за нови дейности. Съчетайте полезното с приятното. Не се отказвайте от предложения и покани, търсете финансиране и нова база, на която да се развивате, да работите и да обичате. Събужда се енергията Кундалини.
Везни
Днес и за родените в третата декада ще има неприятни и рискови положения. Не бързайте, важното отложете за следобед, когато ще навлезем в деня на фонтана от приливаща енергия. Всеки може да намери своя източник на сила и генератор на вдъхновяващи идеи. Медитирайте над личната и семейна карма. Не повтаряйте старите грешки. Всичко да се прави по традиционния начин.
Скорпион
Навлизате в тежък тридневен период. Луна и Плутон са в конфликтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. За всичко важно ще ви трябват повече пари, усилия и старание. Ще срещате прегради и неразбиране. Някой ще се опитва да коригира идеите и плановете ви в изгодна на него посока. Денят е високо енергиен, но трудно ще контролирате амбиции, желания и страсти.
Стрелец
Луната навлиза в Лъв и заедно с трите планети от Овен ще стимулира личната ви и делова активност в следващите три дни. На прага сте на важна победа и придобивка, която ще стане база за бъдещото ви творческо развитие. Сега е момента да подпишете нов договор и да си осигурите финансиране на бъдещите проекти. Случващото се от 31-и до 3-и ще помогне да изплувате от кризата.
Козирог
Ден за представителни срещи и старт на базови проекти. Някой отваря нов търговски обект. Получавате признание за дейността и позицията си. Денят е високо енергиен, Кундалини се събужда и ни кара да се държим изправено и да не се съобразяваме с тези, които не се съобразяват с нас. Насочете силите си към укрепване на деловите връзки, към защитата на бизнеса, дома и любовта.
Водолей
Ден на кармични срещи, които ще променят животи и съдби. Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Родените в първата декада трудно ще извоюват права и пълномощия не само в работата, но и в отношенията. Ще лавирате между това, което не е разрешено и това, което вече е забранено. Ще влезете в преразход на сили и финанси. Ще плащате екстрите, които ползва друг.
Риби
Днес се гответе да тръгнете по нов път, а някой изкачва върха на желаната служебна позиция. Може да ви се предложи работа по заместване. Имате шанс да работите на две места, ако ви стигат силите. Дозирайте нещата, лесно се влиза в преразход и се харчат трудно спечелени пари. Погрижете се за близките и направете някому желан подарък. Гледайте да не се претоварвате.
telegraph.bg

Публикувана на
31 Март 2023 година