Новина от категория България
Архив на публикациите

Кога Коко Динев беше влюбен до уши в Мария Капон

„С фолка бях до тук! Край. Целият „Пайнер” по силикон голи да ми се явят, ще ги подмина до една. Открих жената с огромно главно „Ж”. Влюбен съм до уши в Мария Капон, брато!”. Тази сензационна изповед направил преди години прочулият се като фолкКазанова Коко Динев пред най-известния кум у нас Наско Узунов.
Динко ПЕТКОВ

Виждайки колко чувствено е натопорчена ситуацията, вместо да му влезе в положението и като бивш топ рефер да му свирне окуражително, той явно показал червен картон на обекта на чувствата, присмивайки се: „Точно в тая ли ти, бе!? Че нея никой не я брои за...”, изкоментирал бившият вече директор на „смърфовете”.
Всъщност точно тази НаскоУзунова партийна пристрастност му изяла главата. Бидейки локо-директор, в случая той не защитил емоционално-нравствените интереси на боса си: „Ходи си в партийната централа, там си надувай свирката!”, сопнал му се Коко. Той откровено се изповяда в едно тв студио, че не се определя като голям сваляч, за какъвто се спряга: “Не мога да кажа, че имам някакъв голям успех над жените. Едва ли имам висок коефициент на успеваемост, ако го сравним с един средно статистически мъж. Не съм женкар!”, обяви тогава т. нар „осеменител” на фолка.
За да демонстрира и пред субекта, завъртял му главата, че не е иди ми - дойди ми в чувствата, той смяташе да й се разкрие, като й направи серенада вечерта на 1 април.
Под прозорците на спалнята й на Гроздовия пазар. И не с някаква си раздрънкана китара. Беше спазарил Симфоничния оркестър. Целият състав, включително и чинелите. Знаейки, че фолк примата Ивана е първа пловдивска приятелка на Мария Капон, смяташе да я изненада с нейни парчета в симфоничната серенада. Предвиждаше интродукцията да бъде с “Мирише на любов”. После, за да я убеди, че работата е сериозна, да продължат със „Сто патрона” и „Няма спиране”. С хита “Ах тези пари” . Чудел се за серенадния финал коя песен да бъде. Двуоми се между „Да те притежавам” или „Шат, шат”.
Разболяване на първата цигулка и проблеми с акордирането на големия тъпан на оркестъра в последния момент провалило серенадата на Коко, твърдят запознати, примнили си на днешния 1 април една от най-мистериозните лав стори под тепетата.

Публикувана на
31 Март 2023 година