Новина от категория България
Архив на публикациите

Охранители на дискотека пребиха футболист

Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море Велислав Василев. Инцидентът се разиграва преди няколко дни, а причината за побоя била... грешка.
"Бяхме се събрали с приятели. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза, бе: "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата". Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха. Усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи", разказа за chernomorepfc.bg самият играч.
Впоследствие става ясно, че охраната са предупреждавали клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било изискване на собствениците. Проблемът обаче идва от това, че просто е объркали момчето и е налетяли на съвсем друг човек.
Любопитното е, че фирмата, охраняваща обекта, носи името на градския съперник на Черно море - Спартак, но тя няма нищо общо с футболния клуб, а просто е съвпадение. Състоянието на играча притеснява лекарския щаб на Черно море. "Извадих си медицинско и ще ги съдя. Не е нормално това да се случва.", каза още Велислав Василев. /лупа

Публикувана на
01 Април 2023 година