Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Защо Кобилкина пак се разведе

Наталия Кобилкина изненадващо съобщи, че със съпруга й Такис Дретакис са разделени. Двамата уж демонстрираха семейно щастие в Лондон, но явно всичко е било просто една фасада. Ето какво написа сексоложката в социалната мрежа: „След почти 9 години заедно взехме решение да продължим живота си поотделно. Приключи нашата мисия един кьм друг като съпрузи и продължаваме като близки приятели и любящи родители на нашия прекрасен син. В решението ни няма влияние от трети страни. Разводът ни вече е факт.“.
Наталия има още един развод зад гърба си - с първия си съпруг Делчо.
„За моите 39 години 19 години прекарах в бракове. Миналия път периодът на междумъжие беше 2 месеца. Така че сега за никъде не бързам и просто се наслаждавам на свободата. Вьв всеки етап на живота има нещо много красиво. Когато избираш сърцето си и вярата в себе си, цялата Вселената избира теб”, разяснява Кобилкина, но не дава подробности защо се стига до раздялата. И все пак, каква е причината да се разведе с гърка?
Според запознати Такис е сериозно закъсал с парите през последните години. Налагало се амбициозната Кобилкина да го издържа, което довело и до край на любовните им отношения. „Какъв ресторантьор и бизнесмен е той?! Избяга от България заради дългове, същото се случи и в Гърция. Той беше част от схемата, за да изглежда Кобилкина успешна жена с кариера и уж сплотено семейство. Явно вече й писна Дретакис да не си намира работа и тя да тегли. Беше го вписала на нейния сайт като „консултант”. Кой успешен бизнесмен е консултант по взаимоотношения на сайта на жена си?!”, коментират запознати с финансовата ситуация на бившите съпрузи.
Наталия и Такис сключиха брак преди 6 години на гръцкия остров СкиатосТя е споделяла, че първоначално идеята за втори брак й се струвала откачена – прясно разведена, предпочитала с гръцкия й приятел да живеят на семейни начала, без да отскачат до гражданското за подпис. Той обаче имал други разбирания за живота и настоявал връзката им да бъде официализирана.
Бизнесменът предложил по много романтичен начин на сексоложката – точно на рождения й ден. По случай празника те заминали за Малдивите и именно там й отправил предложението да стане негова съпруга. „Беше приказно – великолепен остров, невероятна атмосфера. Отидохме на вечеря и накрая сервитьорът ми поднесе торта, върху която имаше годежен пръстен”, разказва Кобилкина.
Такис Дретакис обаче бил много ревнив и популярността на Наталия никак не му се нравела. „Непрекъснато ме разпитваше къде съм, с кого съм, кой е този мъж, кой е онзи… А мен ме спират разни хора по улиците, искат да се снимаме – аз не ги познавам, но не отказвам на никого. Постепенно Такис разбра, че аз не съм домакиня, която си стои вкъщи, около мен има много хора, има камери. Вече е наясно, че животът с известна жена е малко по-различен”, признава Наталия.
След сватбата рускинята известно време имаше проблеми със зачеването. С бившия й съпруг Делчо Добрев бяха заедно 11 години, но така и не се сдобиха с наследник за това време. Кобилкина се надявала, че с Такис положението ще бъде различно, но когато не успяла да забременее веднага, доста се изнервила. Гъркът произхождал от консервативно семейство, което не приело добре факта, че Кобилкина срещнала затруднения със забременяването. Роднините му непрекъснато го разпитвали защо жена му не издува корема, а той сериозно почнал да се притеснява, че ще остане без наследник.
Вследствие на репродуктивните проблеми отношенията на Наталия и Такис се обтегнали. Клюката гласи, че той си позволил да обърне поглед встрани и няколко пъти изневерил на жена си. Кобилкина пък тръгнала по ходжи и врачки, надявайки се, че така ще се сдобие с желаното бебе. Те обаче също не успели да й помогнат, докато накрая чудото се случило съвсем неочаквано.
Наталия забременяла след съвместен семинар с гуруто в науката за женската енергия Лариса Ренар. По време на обучението използвали енергийни практики за освобождаване от минали връзки и привличане на щастие, благоденствие и любов. Кобилкина споделила пред свои близки, че след своеобразния ритуал се почувствала нетипично и добила странното усещане, че скоро ще забременее. Нямала конкретна причина за това – с Такис напоследък разредили опитите и до онзи момент не очаквала чудо, но изненадата била огромна, когато в края на месеца видяла двете чертички на теста за бременност. Рускинята е убедена, че Лариса Ренар й помогнала да сбъдне мечтата си чрез силата на женската енергия.
Сега Наталия и Такис планират да съвместяват грижите за 4-годишния си син Филип и да се опитат да запазят добрия тон помежду си. Сексоложката се похвали, че след като обяви развода си, много мъже са започнали да й пишат с предложения за срещи. „Направо се замислям да пусна кастинг”, шегува се палавата Кобилкина.

Публикувана на
28 Май 2023 година