Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем седмицата

Видяна: 11680 пъти

Овен
Днес сте близо до източниците на важна за вас информация и сила, до хора и дейности, които по някакъв начин ще ви презаредят и помогнат да направите крачка напред в нужната ви област. Ден на базовите проекти. Добре е да се подписват нови договори, да се уреждат сделки и капарират имоти. Всяка информация ще е важна и ценна, търсете срещи с хора, които са близо до първоизточника и.
Телец
Днес и за родените в третата декада щастието ще се усмихне. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или наберете без да искате нечий номер, продължете в тази посока, обадете се, разберете се и тръгнете заедно напред. Всичко предприето в този ден ще стане базата, на която ще се развиват в бъдеще личните ви и професионални отношения. Ще се справите с всеки проблем.
Близнаци
Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Може да се намерят тайни и явни източници на сила и подкрепа. Родените в третата декада е добре да направят своите жестове към близките и зациклените ситуации ще се оправят. Нов човек е на път да влезе в семейството. Сега е момента да разширите, подредите и обзаведете по нов начин дома. Започнете разчистване и ремонт.
Рак
Ден на първоизточника. Нуждаете се от презареждане във финансов и емоционален план и поне в една от посоките ще получите нужната подкрепа. Днес е важно да започнете основополагащи проекти, да стартирате нова дейност и бизнес инициатива. Не се отказвайте от намерения и идеи. До вечерта и конкуренцията ви ще влезе в играта и дано сте я изпреварили.
Лъв
До обед е добре да се занимавате с брокерски инициативи, да направите огледи на терени и имоти. Следобед енергията ви е с максимална сила и насоченост към най-важните въпроси. Някой подписва нов договор, друг влиза в нова бизнес среда. Активизирайте се максимално, но без да влагате прекалена емоция. Печели дозираната дипломатичност и умението да се пазариш.
Дева
Родените в третата декада може да постигнат много, ако не позволяват да им се въздейства по странични канали и от различни хора. Трудно ще реализирате идеите си, ако някой се намеси с изискване или съвет. Започнете ремонти и разместване у дома и на работното място и си създайте нужните удобства. Днес стъпвате на нова база, която ще определи новите ви инициативи.
Везни
Силата ви нараства, може да се справите с всеки проблем. Ще постигнете успехи при преговори и участия в конкурси. Ще се намери лек и за болестен проблем и може да получите отсрочка за плащания. Дозирайте нещата, започнете първо с най-важните и неотложни дела. До утре на обед действайте амбициозно и без протакане, след това ще се наложи да ограничите и свиете претенциите.
Скорпион
Не протакайте ремонти и преустройствени дейности у дома или на работното място. Ден на съзиданието и градежа, подредете си така живота и работата, че да ви е удобно и приятно. Време е да отхвърлите неприятни зависимости и ангажименти. Заобиколете се с доверени и приятни хора. Правете всичко с голямо внимание, изпипвайте подробности и детайли и се погрижете за нуждите на близък.
Стрелец
Ден на високите потенциали и очаквания. Родените в третата декада може да спечелят професионална битка, но да загубят в семейните отношения. Не позволявайте едното да пречи на другото. Луна и Нептун са в конфликт със Слънцето ви. Не преследвайте химери и не позволявайте на фикс идеи да ви отклонят от важните за вас хора и дейности. В нищо и за нищо да не се прекалява.
Козирог
Денят носи повече възможности за родените в третата декада, но само до обед. След това с навлизането на Луната в конфликтните ви Везни много неща може да се объркат. Не отивайте в крайности и не се дръжте ултимативно. Не е време да се оказва натиск, но има вероятност да ви притиснат с изисквания както своите, така и чуждите. Не взимайте прибързани решения.
Водолей
Ден на фонтана от приливаща енергия. Близо сте до място, което може да ви презареди и до човек, който ще ви донесе вдъхновение. Срещите ви са от значение за бъдещето. Вечерта Луната навлиза във Везни и заедно със Слънцето от Близнаци сключва брилянтен аспект с Плутон от Водолей. Родените в първата декада ще получат вдъхновение и сила за справяне с трудна ситуация.

Риби
Луната е в опозиция на Нептун от Риби. Движат ни фикс идеи и фобии. Старайте се да отхвърлите от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Родените в третата декада може да се разминат с едно пътуване или командировка. Не позволявайте да ви въздействат странични хора и мнения. Включва се каналът на кармичната родова памет. Не повтаряйте грешките на родителите си.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Май 2023 година