Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Петьо Еврото сам заснимал жена си в леглото с чужди мъже

Видната столична сексуална вършачка и кадровик в съдебната система Любена Павлова, която вчера получи драматичен катарзис по аферата "Осемте джуджета", май ще се окаже истинска порно икона. Дащната бивша съпруга на Пепи Еврото, която вече половин България е гледала в тройки, четворки и всякакви други интимни комбинации, крие невиждана колекция от интимни записи, научи Lupa.bg от нейни съратници.
Домашната колекция от порно на Любка и Петьо Петров съдържала огромно количество аматьорски филми, заснети лично от бившия благоверен на красавицата. Тя твърди, че Еврото имал фетиш към това да гледа как съпругата му се съешава с други мъже. Подобно сексуално отклонение си има определение - "троилизъм". В учебниците по психология се определя така:
Специфичната сексуална потребност да си свидетел на сексуален акт между собствения постоянен партньор и друг човек (хора).
Според свидетелствата на самата Любена, Петьо Еврото я е заснел да поема членовете на над 80 различни мъже. Сред тях имало както магистрати от кръга на Петров, така и обслужващ персонал като шофьори, бодигардове и дори събирани чрез обяви в интернет сайтове младежи. В своето интервю в сряда пред АКФ Любена Петрова сама обяви, че записите били "част от нашия личен живот" и според нея са разпространявани от Еврото с цел тя да бъде унизена.
Същевременно бившият шеф на следствието се оказва изключителен ревнивец, който побеснявал, ако някой дори си позволи по-свободен разговор с Любена. Именно ревността му била и причина за окончателната им раздяла. Двамата се развеждат преди 2 години, след като първите подобни клипове се появяват в порно сайтове.лупа

Публикувана на
01 Юни 2023 година