Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои петък е късметлийски ден

Видяна: 10240 пъти

Овен
Днес печели организираната инициатива и хората, които обединят сили и ресурси в името на обща цел. Включете се в съвместни инициативи и оглавете перспективни начинания, които ще работят в името на колектива и семейството. Добре е за събрания, за обмен на опит и информации и за взимане на важни за бъдещето на всички решения. Соловите акции няма да се толерират и да успеят.
Телец
Днес всеки трябва да намери средата и екипа, в който да действа и да се развива. Не се опитвайте сами да направите пробив в средата и в работата. Влезте в група по интереси или създайте такава. Конкуренцията днес е безмилостна и лесно се илиминират самотните играчи. Един от дните, в които печели колективната игра и политика. Добре е да се сключват колективни трудови договори.
Близнаци
Ден на тръбача, който свири за сбор. Усещате някакъв призив и търсите хората, с които да вървите напред и да обедините сили и амбиции. Сега е момента да съберете последователи, да привлечете симпатизанти и да действате екипно. Не оставайте сами, пълнолунието провокира пикове в емоционалното ни състояние. Не претоварвайте очите и не употребявайте силни парфюми.
Рак
Един от най-силните ви дни за месеца. Включете се в съвместни програми и подпишете колективни трудови договори. Ще получите нужната защита и финансиране на проектите си. Днес се събираме в групи по интереси и обединяваме усилията си за постигане на общи цели. Не се самоизолирайте, а търсете активно своето място в социума и в нечие сърце. Вдигнете летвата високо.
Лъв
Днес печелят тези, които работят в екип и сами са организирали своя група по интереси. Ако решите да действате самостоятелно ще ви ограничат пълномощията, една врата ще се затвори пред вас. Смирете се, приемете изискванията и правилата на работното място или в отношенията с партньори. Съобразете се с нуждите на другите, днес вашият интерес временно е на втори план.
Дева
Днес силата е там, където се действа в общ юмрук, синхронно и съгласувано. Влезте в нов екип за работа или тренировки. На работното ви място ще се правят рокади и ще се сформират нови колективи за новите задачи, които предстоят. Намерете мястото си, не се самоизолирайте с излишни амбиции и претенции. Днес печели в играта съгласуваната творческа инициатива.
Везни
За да си защитите гърба днес е важно да се движите в доверена и приятелска среда. Не поемайте едностранна отговорност. Разпределете задачите на работното място и уточнете кой за какво ще се погрижи и ще отговаря у дома. Време е за семейния съвет, уточнете въпросите, които ви вълнуват. Ден за смяна на отбора, треньора или фитнеса. Може да завладеете и нова пазарна ниша.
Скорпион
Не преотстъпвайте права и не давайте никому излишни пълномощия да се разпорежда с имотите и парите ви. Търсете юридическа и финансова подкрепа, сменете адвокати и счетоводители. Проверявайте сметките си и не бързайте да се обвързвате с непроверени хора. Ще успеят тези, които разчитат на верни и изпитани приятели Внимавайте какво подписвате. Не правете аборти.
Стрелец
Днес всеки може да намери своето място в определена група по интереси. Личното ви хоби може да започне да ви носи доходи. Сега е момента да търсите съмишленици, да влезете в нов екип и да привлечете симпатизанти. Учителят ще си намери ученици, а желаещите да учат ще открият мястото и хората, които ще ми помогнат да развият талантите си. Огледейте се, търсете вашата среда.
Козирог
Ако искате да успеете в този ден търсете подкрепата на колектива, на приятели и близки и на тези, с които смятате да вървите напред. Ден на табуна волни коне. Свободата се изваюва с общи и целенасочени действия. Тези, които останат сами лесно ще бъдат елиминирани от играта. Днес животът не търпи празно място. На всички нива печели силата на обединената воля и амбиция.
Водолей
Днес натискът върху Водолея е максимален. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Както и да постъпите ще сбъркате, особено ако действате сами срещу обединената конкуренция. Тези, които до момента не са могли да ви надвият в голямата игра обединяват усилия, ресурси и интереси срещу вашите амбиции и намерения. Без приятелска и професионална подкрепа няма да успеете.

Риби
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Стегнете редиците, започнете съвместна инициатива с проверени в годините хора. Печелят обединените усилия на семейството и приятелите в името на една обща цел. Може да започнете нов бизнес и да стартирате нова или паралелна фирмена дейност. Затворете производствения си цикъл, включете родата и децата в работата.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Юни 2023 година