Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Братът на Анджелина Джоли, когото тя изгони от къщата си

Сега Анджелина Джоли най-често се споменава във връзка с нейните благотворителни проекти. Но преди Анджи беше смятана за почти първия холивудски сърцеразбивач! Списанията се състезаваха, за да съставят списъци на мъжете в живота на красавицата. В тези списъци бяха изброени главно и само възлюбените на Джоли. Менторите и роднините й почти не се споменаваха.
В дългата поредица от имена на гаджета на актрисата неизменно се открояваше само едно име. Самата Джоли многократно е подчертавала: нейният брат, актьорът Джеймс Хейвън, винаги е бил по-важен за нея от всеки джентълмен!
Години наред Анджелина и Джеймс се появяваха ръка за ръка на светски събития. Братът и сестрата охотно позираха пред камерата, а веднъж дори взривиха публиката с прекалено откровена, според мнозина, целувка. Много хора казваха, че връзката между Джоли и Хейвън далеч не е нормална.
Самата Джоли обаче неизменно се възмущаваше от мръсните приказки.
Явно братът на красавицата наистина дълго време е бил просто неин най-добър приятел и никой друг.
Трудни времена и клюки в пресата
Този ден беше труден и за Анджи, и за Джеймс. На сутринта братът и сестрата отидоха в болницата до леглото на майка си, която се бореше с всички сили с жестокото заболяване. А вечерта имаше церемония по награждаването, по време на която Джоли получи първия и досега единствен Оскар в цялата си кариера. Прекалено много стрес за един ден!
Обикновено звездните братя и сестри си завиждат за славата. За щастие на Анджи, Джеймс беше доста доволен от ролята на поддържащ актьор. Хейвън имаше малки роли във филми, където участваше сестра му, и беше много доволен от това. Освен това братът на Анджелина Джоли е искрен вярващ и славата не е основното нещо за него в живота
Първа битка
Първият път, когато Анджи и Джеймс се скараха сериозно бе през 2009 г. Джоли яростно обвини баща си за факта, че той е виновен за смъртта на майка им. Но Хейвън прости на родителя си и помоли сестра си да направи същото.
Най-накрая братът и сестрата се скараха след най-шумния развод в живота на актрисата. Отначало Хейвън, както подобава на роднина, застана твърдо на страната на Джоли. Джеймс събра нещата си и се премести в къщата на актрисата, помагайки на сестра си да отгледа децата. По-малките наследници на Анджелина бавно дори започнаха да го наричат не чичо, а татко!
Но тогава Анджи започна да прекалява. „Джеймс обича племенниците си! Той прекарва цялото си свободно време с децата, но това не е достатъчно за Анджелина. Тя непрекъснато ругае, крещи на брат си, изисква той да бъде там всяка секунда. Хейвън е безумно уморена от тези скандали и ролята на вечна бавачка с децата на сестра си“, казаха приятелите на Джоли.
Окончателното разделение в семейството
Търпението на Джеймс се скъса, когато актрисата обяви, че ще включи деца в битката срещу Пит. Според Хевън наследниците на Анджи и Брад трябва да могат да виждат и двамата си родители. Джеймс искаше децата да получават любов и грижи и от майка си, и от баща си, дори и да са разведени.
Уви, миролюбивата гледна точка на брата на Джоли не й допадна. Анджелина просто изгони Хевън от къщата и прекъсна всякакъв контакт с него.
Към днешна дата брат и сестра все още не общуват, дори на улицата се заобикалят. Това е краят на едно дълго приятелство... / jenata.blitz.bg

Публикувана на
02 Юни 2023 година