Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 6440 пъти

Овен
Днес може да използвате нечии амбиции и стремежи за подкрепа на личната ви инициатива и дейност. Бъдете максимално дипломатични, защото в момента и приятели и врагове може да работят за вас и вашата кандидатура. Може да се окажете свързващото звено в една важна игра и политика. Не взимайте страна, не влизайте в спорове, а опитайте да играете ролята на обединител.
Телец
Днес тръгвате по линията на сладостите и съблазните, но точно това ще ви вгорчи живота. Попадате на неточните хора и независимо приятните моменти заедно и привидните успехи ще ви остане едно горчиво чувство на неразбиране и неудовлетворение. Този ден показва с кого ще бъдат основните ви конфликти и проблеми в бъдеще. Внимателно подбирайте приятелите си.
Близнаци
Ден на изкушения по всички посоки на личната ни и делова активност. Властва змеят на желанията и нереализираните ни амбиции. Опитвате да се оправдаете с чужда вина и да се накичите с чужда победа. И в любовта блаженството ще се смени с дълги дни на разочарования и болезнени раздели. Нищо ново не започвайте, смирете амбицията и се постарайте да влезете в положението на околните.
Рак
Днес агресията е повсеместна и никой на никого не прави компромиси. Приближаващото пълнолуние премахва задръжките, вкарва ни в неравностойни и губещи отношения и нарушава постигнатото примирие и равновесие във връзките. Контролирайте се максимално, спазвайте диета, ограничете всичко, което може да ви навреди и насочи в негативна посока. Нищо не започвайте.
Лъв
Предстоящото пълнолуние ще напълни банковата ви сметка. За вас в момента действат активизиращи фактори. Апетитите са големи, вероятни са сблъсъци със силни противници, но както и да се развият нещата последната дума ще е вашата. Луната от Стрелец е в брилянтен аспект с Марс от знака на Лъва. Доминирате, управлявате общественото мнение и налагате избора си у дома.
Дева
Днес може да влезете в разправии и проблеми с деца и родители. Родените в първата декада изостават от изискванията на времето или прекалено са се разбързали да опитат от всички удоволствия на живота. Амбициите взимат връх над разумната преценка. В момента сте във вихъра на неравностойните партньорства, от които ще излезете наранени душевно и ощетени финансово.
Везни
Днес сте податливи на съблазни, превъзбудата от приближаващото пълнолуние нараства. Увеличете самоконтрола, спазвайте диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Може да ви направят изкусително предложение, което ще повлече след себе си редица от грижи и проблеми. Препоръчва се малко повече аскетизъм. Не правете нищо на всяка цена, останете си у дома.
Скорпион
Тенденцията днес е да се превишават правата, да се оказва натиск и въздействие върху околните. Всеки си има номер в живота, но не всеки ще може да го приложи в този ден. Внимавайте да не изложите на опасност връзките си. Активизира се вътрешният змей на амбициите във всеки от нас. Давайте си сметка докъде може да стигнете. Старайте се да туширате скандалите в зародиш.
Стрелец
Сънищата от тази сутрин сочат вярната посока и начините да решите проблемите. Ден на големите очаквания, а за вас много от тях ще се реализират. Предстои пълнолуние в знака на Стрелеца. Ще попълните някои липси. Действайте самостоятелно, не изпадайте под властта на чужди желания и амбиции. Днес преценката ви е вярна, но може да се подадете на влияние. Препоръчва се аскетизъм.
Козирог
Пълнолунието превъзбужда и поставя на дневен ред проблеми, които дълго сте потискали и отлагали, за да има мир и любов. Интересите ви ще се сблъскат с тези на близки и приятели и отново ще се наложи да се правят компромиси. Качвате кръвното и адреналина. Съветът е да отидете на приятно и релаксиращо място, да се разтоварите и презаредите. Спазвайте диета на всички нива.
Водолей
Ден на претенции както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. Напрежението ще нараства, ако поставите ултиматуми. Апетитите са големи, деца и родители не се съобразяват с нуждите и проблемите на близките. В такъв момент отношенията ви са на ръба. Не водете преговори и важни разговори, изолирайте се на приятно и релаксиращо място. Утре всичко ще се подреди.

Риби
Днес Луната е в конфликт със Сатурн от Риби. Родените в първата декада са в тежка позиция. Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси, а някой даже може да ви поиска сметка. Не провеждайте важни разговори, отложете срещите си за следващите дни и не позволявайте намеси. Отношенията между родители и деца са в рискова фаза. Да не се поставят условия и ултиматуми.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Юни 2023 година