Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ева Лонгория се разпищоли

Актрисата и продуцент Ева Лонгория (48) шашна всички в Кан със зашеметяващата си визия. Лонгория, известна с дългогодишната си роля на Габриел Солис в сериала „Отчаяни съпруги“, показа страхотна фигура в полупрозрачна рокля с бяла дантела. Става дума за рокля на Ellie Saab, която тя допълни със сребърни обеци. Ева събра косата си в класически кок с пуснати напред кичури.
За френското си дефиле тя избра почти прозрачна рокля, с която подчерта стегнатото си тяло, за което работи усилено след раждането на сина си Сантяго (4). Високата едва 155 сантиметра Ева качи по време на бременността си малко повече от двайсетина килограма, които не бързаше да сваля, след като роди първото си и засега единствено дете.
И докато килограмите й ни най-малко не я притесняваха, публиката беше много критична и злобна, а актрисата отнесе страшни обиди в социалните мрежи. Тогава тя започна да тренира всеки ден в частна фитнес зала и да скача на батут, докарвайки тялото си до треска. Освен това тя драстично промени диетата си. Мнозина твърдят, че Ева никога не е изглеждала по-красива и доволна, което доказа с шармантната си визия в Кан.труд

Публикувана на
04 Юни 2023 година