Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите за вторник

Видяна: 7960 пъти

Овен
Венера вече ви гледа в прелъстителен аспект от знака на Лъва. Връзките по естеството на служебните ви ангажименти ще размътят личния ви живот и отношенията у дома. Не планирайте командировки и отсъствия от важни семейни събития. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Както постъпите с партньора, така и той ще постъпи с вас след време.
Телец
В този ден всеки ще получи това, за което се е постарал, което е уредил и приключил с цялото си внимание и старание. Някой се дипломира, друг вече получава покани за учене, специализация или следдипломна квалификация. По един или друг начин днес може да вдигнете нивото. Проблемите ще дойдат от неразбирането на околните и от евентуалните раздели в любовта и връзките.
Близнаци
Ден за обиране на реколтата от дълг период на старание или неангажираност. Идва предложение или повишение. Връщат ви дължими пари и услуги, а и вие се издължете. Всеки ще получи това, за което се е постарал или което е оставил на грижите на друг и е неглижирал във времето. Не се сърдете на никого. Вижте реалната картина и дано в бъдеще я сложите в рамката на един добър спомен.
Рак
Днес всеки ще получи своята награда за действията и работата си в миналото. Проблемът е, че преценката не е обективна. Шефовете гледат да спестят някой и друг процент от заплатата ви, а половинката вече е похарчила парите, които чака да и дадете. Оказвате се притиснати от хора и обстоятелства и приемате да работите извънредно. Това не е решение на проблема. Сменете подхода.
Лъв
Днес каквото си е ваше ще дойде при вас. Ще има спорове около дейности, по които работите или ползвате заедно с други хора. Днес и утре е добре да се действа в посока на имотни и наследствени дела и делби. Чувствата не играят роля, действа разумната преценка. Губи този, който следва пасивно нечии действия и разпореждания. Време е да покажете и докажете, че контролирате нещата.
Дева
Днес слагате край на неравностойни връзки и на илюзията, че някой ще се промени. Всеки ще получи това, което е заслужил с действието или с бездействието си. За вас ще има поощрения в работата и допълнителни пари, но в любовта и чувствата ви е нужна повече обективност. Вижте се отстрани и не повтаряйте старите грешки. Време е да поставите личните си условия, не отлагайте.
Везни
Не посрещайте днес всеки с отворени обятия, после трудно ще се отървете от натрапниците. Бъдете избирателни в контактите, особено на работното място. Нужна е самозащита, ден на леденото сърце. След много проби и грешки вече е време да си дадете сметка къде ви е мястото и от къде не бива да бягате или да напускате. За утре не насрочвайте важни делови и лични срещи.
Скорпион
Случващото се днес сменя личната ви програма, води до промени в отношенията у дома и на работното място. Сега е момента да приключите с ненужното и вредното и да тръгнете по нов път. Дайте си сметка къде са своите и къде чуждите. Ден на преобразяването, на желанието бъдеш с нови хора и мечти. Миналото ще ви стопира и вкарва в релси, дано вземете правилното решение.
Стрелец
Днес си казвате ”каквото било, било” и продължавате напред. Предстоят раздели там, където вече няма какво да си кажете и какво да си дадете един на друг. И на работното място нещата се променят, взимат се важни решения и се определят новите приоритети, на които трябва да се напаснете. Не вървете срещу течението, а прегърнете промените, за да останете актуални.
Козирог
Днес ще получите това, което ви е отказвано или е забавяно в миналото. Правите силен ход и имате шанс да влезете в нова делови и творческа среда. Направете подбор на връзките, бъдете готови да откажете на тези, които с нищо не са допринесли в работата и в съвместния ви живот. Предстои инвентаризация на приятелства и връзки, някой връща дадените в миналото ключове.
Водолей
Ден на разплащане. Тенденцията е да се получава по заслуги. Не допускайте друг да си препише заслугата за личните ви постижения и делови участия. Търсете си правата и изисквайте адекватно заплащане. Ден на огледалото, за един то отразява вярно реалностите, а за друг се вижда изкривения образ на желанието за печалби на гърба на другия. Днес толерантността е безценна.
Риби
Днес е важно да се видите отстрани и да се откажете от една илюзия, която ви пречи да живеете и работите щастливо. Реалностите се усещат ясно, вижда се и пътя, по който трябва да вървите, независимо натиска от страни и чувството ви, че обиждате някого. Ден на леденото сърце, на решенията, които трябва да се вземат с хладен ум и да се мисли за последствията от всяка крачка.
telegraph.bg

Публикувана на
06 Юни 2023 година