Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ангъс Джоунс заприлича на дядка

Актьорът Ангъс Т. Джоунс (29) е познат на публиката с ролята си на сладкото момче Джейк от популярния ситком „Двама мъже и половина“, а днес рядко се появява на публични места. През 2016 г. той се оттегли от света на актьорството и започна по-спокоен живот, посветен на религията. След това физически се промени напълно, така че сега е "хващан" от папараците от време на време и появата му изненадва обществеността.
Някогашното симпатично хлапе вече само бегло напомня на себе си с лице, покрито от брада и дълга коса, а килограмите му са доста над нормата. Но в крайна сметка неговата история завършва доста по-добре от тази на много други деца-звезди, чиито животи са доста по-сериозно белязани от досега им с развлекателната индустрия.
Навремето Ангъс е най-добре платеното дете актьор и печели по 350 000 долара на епизод. Но през 2012 г. той напусна "Двама мъже и половина", обяви, че е кръстен и обвини сериала в насърчаване на покварения начин на живот. Той призова всички да бойкотират поредицата и да се замислят какви негативни ефекти имат телевизията и подобни сериали върху човешкия мозък. Сега Ангъс живее в Лос Анджелис и все още печели от излъчването на сериала, а подробностите от личния му живот не са известни. /труд

Публикувана на
07 Юни 2023 година