Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в четвъртък

Видяна: 11040 пъти

Овен
Подредете приоритетите, преследвайте целите си една по една. Не започвайте всичко на куп, ще се объркате и няма да постигнете желаните резултати. Започнете най-важното и належащого и го упредете до обед. Следобед обърнете поглед в нова посока и преминете на нова база на развитие. Подпишете двустранни договори. Планирайте за утре общи срещи и разговори. Ще доминирате в средата си.
Телец
Ден на откровение за правилната посока и избор. Заемете се с най-важния си проблем и като го уредите минете на следващия. Ако си поставите много задачи ще ги свършите като кучето на нивата. Вечерта не планирайте среща с хора, които винаги ви натоварват. С пълна сила се задействат едиповите ни комплекси. Не пренасяйте страховете от детството си върху децата, времената са други.
Близнаци
Луната от Водолей е в перфектен аспект със Слънцето ви. Може да направите успешен ход и до вечерта да се похвалите с победа. Концентрирайте се върху най-важната и отговорна цел и ще я постигнете. Родители и деца ще се разберат по спорните въпроси. Направете важна семейна крачка, съгласувайте изборите и стремежите си, излезте с единно мнение и действайте като юмрук.
Рак
Енергетиката на този ден помага да се изправим, да защитим интересите си и да направим силен ход. Може да уредите изгодна сделка и да подпишете перспективен договор. Не се разсейвайте, концентрирайте усилията си в най-важната за вас област и посока и не спирайте докато не постигнете желаните резултати. Ден на орела, който вече настига заека. Целта е близо.
Лъв
Днес ви липсва концентрация, действате разсеяно и рефлексите ви са бавни. Луната е в опозиция на Марс от вашия знак. Тенденцията е да си изкарате гнева върху невинните в ситуацията, а виновните да оставите да се измъкнат. Каквото започнете сутринта, карайте го до края. Ако се отметнете от предварително уредени срещи и разговори ще загубите важен клиент или доставчик.
Дева
Днес имате букет от възможни сценарии и варианти, но ако искате да спечелите трябва да изберете само един. Преследвайте до край най-важната си цел и докато не я постигнете не се отказвайте и не поемайте нови ангажименти. Може да се преуморите и претворите и да изпуснете нишката, която ви води в лабиринта от дейности и работни варианти. Не се разсейвайте и лакомете.
Везни
Предстоят ви два силни, успешни и пробивни дни. Днес е важно да следвате нишката, която ще ви изведе от лабиринта на неуредените отношения. Не се разсейвайте встрани, действайте само в една посока, докато нещата се уредят. След това може да започнете следващото по важност. Енергетиката на този ден дава сила и за духовно израстване. Вече мислите различно. Вечерта си поръчайте сън.
Скорпион
Днес тръгвате решени да уредите важен договор и да спечелите от планираната сделка. По пътя може да срещнете хора, които ще ви отклоняват от целта и ще предлагат нещо много по изгодно. Не вярвайте, продължете в посоката, в която сте тръгнали и ще успеете. Който завие встрани от пътя ще попадне в засада и може да рискува не само своите пари, но и семейните.
Стрелец
Днес може да осъществите изгодна сделка и да направите перспективна инвестиция. Ще си заслужите повишението, а някой се урежда с имот. Съсредоточете се върху най-важната и отговорна цел и до вечерта ще постигнете победа. Ще ви дърпат в различни посоки приятели и врагове, но ако си вървите неотклонно по пътя ще пресечете финала и ще получите награда за старанието.
Козирог
Концентрирайте се и гонете основната си цел. Не обръщайте внимание на странични мнения и притеснения. Някой ще ви предложи нещо на пръв поглед по-добро, но ако тръгнете в тази посока ще загубите и в двете си начинания и сделки. Карайте нещата по степен на важност и според направените в миналото уговорки. Лоялната политика ще се толерира. До вечерта ще имате поне една печалба.
Водолей
Днес дайте пълен напред, водете преговори, сключете нов договор, уредете плащания и чакайте такива. Важното е да действате по степен на важност, а не да започвате всичко наведнъж. Степенувайте приоритетите. Чак когато уредите един проблем, тогава вече може да започнете да работите по друг. Ако направите несъгласувани с партньорите промени ще загубите пари и влияние.
Риби
Днес целта е близо, остава да се напънете и неотклонно да си гоните интереса. По пътя ви са заложени капанчета, които трябва всячески да избягвате, независимо примамливите гласове. И докато не постигнете своето не си давайте почивка и не започвайте нищо странично. Тази вечер преди заспиване се концентрирайте над проблемите си и си поръчайте сън, в който да видите решението им.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Юни 2023 година