Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я карате в петък

Видяна: 7280 пъти

Овен
Днес може да постигнете много, ако не се свивате и притеснявате, ако не скромничите излишно, а реагирате адекватно в ситуацията. Ще се сключват изгодни договори и може да се направи крачка към нова дейност и работа. Някой намира отдавна терсеното жилище или база. Бързо уредете плащането. Ще ви правят услуги хора, с които се знаете отдавна и сте си помагали взаимно.
Телец
Днес може да сключите изгодни сделки и да спечелите конкурс. Подпишете нови договори. За родените в първата декада се очертават тежки и безкомпромисни сблъсъци и битки за територии, права и сфери на влияние. Нищо няма да ви се даде даром. Препоръката е да се използва подкрепата и протекцията на доверени приятели. Пътувайте, вечерта ви предстои среща с любовта.
Близнаци
Станете рано и до обед финализирайте важни преговори и сделки. Денят има за вас своята светла и тъмна половина. Пътувайте и уредете делови срещи на място, не работете с посредници. От обед навлизате в несигурен и рисков период. Родените в първата декада са водени от съмнения и страхове и трудно ще уловят птицата на късмета. Всичко се е променило, не се страхувайте, бъдете себе си.
Рак
Днес започвате несигурно и стресирано от нечий авторитет или положение в обществото, но с напредването на деня овладявате малодушието и емоциите, концентрирате усилията си и постигате завидни резултати. Не се отказвайте от амбициите си, независимо в какво положение сте поставени. Ще се намери тайна вратичка и възможност да получите желаното и да заемете престижно място.
Лъв
Родените в третата декада започват деня с конфликти, с подозрения и притеснения в семеен и бизнес план. С напредването на деня излизате от зациклянето и до вечерта може да сключете изгодни договори, да уредите срещи и пътувания важни за бъдещето ви. Препоръчва с работа в екип. Съвместите инициативи ще ви дадат подкрепа и възможност да се измъкнете от неприятен разговор.
Дева
Днес може да срещнете миналото си в лицето на стар познат. Не повтаряйте старите грешки. Ще си проличат комплексарите и тези, които не са приключили с една илюзия. Сега е момента да преминете на нова база в отношенията и да забравите миналото. Може да спечелите от сегашното положение на нещата, което ви дава предимство пред другия. Колелото се е завъртяло.
Везни
Станете рано и действайте изпреварващо. Бъдете първи на опашката за късмет. Може да сключите изгоден договор, да уредите важни сделки и покупко-продажби. Пласирате непродаваемото до момента и купувате нещо на сметка. Връзките от този ден ще имат успешно развитие и перспектива. Срещате хората, с които ще живеете и работите заедно в бъдеще. Нищо не е за пренебрегване.
Скорпион
Изчакайте, късметът ви днес се е успал и ще се задейства следобед. Родените в третата декада може да направят прибързан ход. Отложеното почти за края на работното време ще донесе ползи и придобивки. Може да получите повишение и да подпишете изгоден договор. Днес се продава непродаваемото и се правят изгодни покупки. Бъдете лоялни, в бъдеще пак ще търгувате заедно.
Стрелец
До обед може да постигнете завидни резултати в работата и търговската инициатива. Сключените сделки ще се успешни, а направените връзки ще ви подкрепят в бъдеще. Ден на подадените ръце. Сега е момента да се подписват нови договори, да се правят изгодни покупко-продажби и инвестиции, които ще ви позволят да доминирате. Следобед ви движат страховете на миналото, бъркате в избора.
Козирог
Днес се дава клетва за вярност. Препоръчват се колективни инициативи и участие в съвместни делови и творчески проекти. Трудно ще пробиете там, където има монопол и групата защитава позициите си, но като част от определен екип действията и дейностите ви ще бъдат защитени и стимулирани. Проблемът е, че ще трябва да се направят компромиси, но и това е част от сделката.
Водолей
До обед държите здраво юздите на личната инициатива и правите силен и успешен ход. Всичко стартирано ще е на ниво, а подписаните договори ще са дълготрайни и обезпечаващи. Следобед сте подвластни на страхове и на спомени от миналото, които пречат на живота ви в настоящето. Обърнете гръб и забравете всичко, което ви пречи да бъдете щастливи и успешни в живота и в кариерата си.

Риби
Денят започва активно и с възможност да сключите изгодни договори и да получите повишението си. С напредването на деня Луната навлиза в Риби и среща Сатурн. Аспектът стимулира комплексите, мачка самочувствието ни със спомени от детството и от миналите грешни избори. Направете усилие, преодолейте страховете и приемете протегнатата ръка. Този път ще успеете.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Юни 2023 година