Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Девствено 19-годишно момиче забременя без мъж

19-годишно момиче твърди, че е забременяло от зъл дух, съобщава MSN.Младата колумбийка казва, че никога не е правила секс. Въпреки това чака бебе. Положението й се потвърдило, след като цикълът й закъснял и майка й я завела на гинеколог.
В ефира на местен телевизионен канал момичето разказва, че баща на детето й е зъл дух. Тя добавя, че малко преди посещението при гинеколога, започнала да сънува странни сънища и усещала свръхестествено присъствие в стаята.
Колумбийката признава, че всичко това е трудно за вярване, но друг начин, по който може да обясни бременността си, просто няма.
Между другото, майката на бременната тийнейджърка подкрепя версията на дъщеря си за случилото се.
Историята предизвика оживена дискусия в мрежата.
Някои интернет потребители смятат, че момичето си е измислило всичко, защото не иска родителите й да узнаят истината за отношенията й с мъжете.
Други пък предполагат, че не помни нищо, защото е било пияно или дрогирано, а след това изнасилено.
Намират се и такива, които приемат думите й за чиста монета и заявяват, че човек трябва да остава отворен за случаи, които науката не може да обясни.
„Тя говори истината, чувал съм за подобни неща и преди. Последното, което родителите й трябва да направят, е да я изгонят от къщата“, пише един от феновете на теорията за злия дух. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
09 Юни 2023 година