Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Шварценегер се разкая, че кръшкал с прислужницата

Арнолд Шварценегер, който в края на юли ще направи 76, се покая публично за изневярата с домашната помощница Милдред Баена, от която има и син – Джоузеф. Той е пълно копие на баща си, както можете да се уверите на снимките.
След дълги години Бат' Арни призна, че съжалява за болката, която е причинил на съпругата си Мария Шрайвър и на децата си. Отначало и за него било тайна, че прислужницата е бременна от него.
Той си мислел, че детето е от нейния съпруг Рохелио. Но детето му одрало кожата и тайната вече не можела да бъде опазена. Шварценегер разказа за драматичния момент, в който съпругата му разбира за предателството му. Мария отдавна подозирала, че прислужницата и съпругът й имат афера, освен това синът на Милдред й напомнял все повече и повече за Арнолд всеки ден.
Отношенията между съпрузите се изострили до такава степен, че през 2011 г. те са принудени да се обърнат към брачен психолог. Той задал въпроса ребром: „Днес Мери иска да бъде много конкретна за нещо. Тя иска да знае дали вие сте бащата на Джоузеф?“
„Мислех, че сърцето ми е спряло. И тогава казах истината: „Да, Мери. Джоузеф е мой син“. Тя явно беше смазана от това“, спомня си Арнолд.телеграф

Публикувана на
09 Юни 2023 година