Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кого какво му се пише в събота

Видяна: 9980 пъти

Овен
Ден на поверителната информация, пазeте свои и чужди тайни и не добавяйте нови хора в кръга на проверените с годините приятелски и роднински връзки. Личните ви комплекси днес избиват в желанието да се похвалите с нещо, за което сте обещали да си мълчите. Добре е да започнете нов тренировъчен или обучаващ курс.
Телец
Благоприятен ден за учене и проучване, за подмяна на регламенти и участия в различни дейности и конкурси. Сменете треньора или фитнеса, подновете участието си в групите, които избирате за работа и тренировки. Днес знанията лесно се усвояват и лесно се предават на готовите да ги получат. Важно е всеки да усеща докъде може да стигне. Запазете някои данни само за себе си.
Близнаци
Днес успехът и късметът са с този, който е добре информиран, знае или се досеща за плановете на конкуренцията. На всички нива ще върви големия пазарлък. Включете се с всички сили и средства, за да не загубите битката. Ден на тайното знание. Не бързайте да споделяте, ограничете контактите, постарайте се да имате очи и уши там, където се случва нещо важно за вас.
Рак
Натрупаните знания и получените по различни канали данни ще ви помогнат днес да вземете правилното решение и да спечелите докато другите губят. И сънищата ви носят информация, която изтълкувана добре ще ви бъде от полза. Търсете нови учители, нови треньори и място за тренировки. Днес ученикът си намира учител, който да го подготви за предстоящите изпити и конкурси.
Лъв
Днес е важно да сортирате и подредите получените данни. Плановете ви може да се променят, ако усетите, че някой открито ви лъже. Ден на тайното знание, не участвайте в съвместни инициативи с тези, с които имате различни цели и намерения. В този ден е важно да си в приятелска среда. Сменете фитнеса или треньора на децата, ако усещате, че мислите и действате различно.
Дева
Днес битката за достоверна и навременна информация навлиза в решителна фаза. Хора без нужните знания и стаж опитват да ви прередят на опашката за по-добро място. Вложете целия си потенциал в конкурентните битки и не отстъпвайте, докато не получите своето. И в любовта се очертават неравностойни връзки. За утре нищо важно не отлагайте. Всичко ще се прави на тъмно.
Везни
Днес е важно да стигнете до корените на проблемите и да ги решите от раз. Хората без самочувствие губят в играта на нерви. Не се отказвайте прибързано от желания и намерения. Другият ще загуби търпение и ще направи нужните ви жестове и отстъпки. Постарайте се да съберете достатъчно информация, която използвана добре и в точния момент ще ви донесе предимства и пари.
Скорпион
Ден на поверителната информация. Постарайте се да получите първи и преди другите интересуващите ви данни. Може да разберете чрез трети лица как вървят отношенията на близките и децата. Лесно убеждавате хора с комплекси да застанат на ваша страна и да работят за личния ви интерес. И сънищата днес са пророчески и ще се сбъднат. Родените в първата декада водят в играта.
Стрелец
Днес се задействат с пълна сила едиповите ви комплекси. Казвате и правите нещо необмислено пред приятели, а с близките влизате в конфликт. Самочувствието ви рязко спада, а това ще помогне на конкуренцията да ви изпревари и заеме местата, които са заслужени и определени за вас. Нарастват и колебанията ви в личните връзки, а това ще позволи на партньорите ви да постъпят егоистично.
Козирог
Ден на комплексарите и на тези, които ще се възползват от тях. И независимо какви проблеми имате вдигнете глава нагоре и ще се почувствате по-добре. Не взимайте решения за заминаване извън страната. Дайте още един шанс на любовта и на възможността да успеете професионално тук и сега. Стойте далече от места на конфликт и разправии. Неблагоприятно за оперативни намеси.
Водолей
Ден на тайното знание, събирайте информация, но от вас нищо важно да не излиза като споделяне и съобщения към другите. Може да се запишете за някакъв курс, с който да повишите знанията си и да може да кандидатствате за по-висока професионална позиция. Всичко научено днес ще се отплаща напред във времето. Не си спестявайте труда, потърсете специалистите.

Риби
Родените в първата декада днес трудно ще се разберат с деца и родители. На всички нива се очертават противоречия, особено ако не приемете промяната и действате постарому. Време е да усвоите някои уроци, да опресните знанията си, за да бъдете конкурентоспособни. Опитайте да стигнете до корена на проблемите, а не отново да замажете положението с половинчати мерки.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Юни 2023 година