Новина от категория България
Архив на публикациите

Викат Лили Иванова на бис в скъпарско заведение

Примата на българската естрада Лили Иванова се качи на сцената в луксозно столично заведение, в четвъртък, след дългогодишна пауза.
Легендарната българска певица бе бурно аплодирана още при самата си поява на сцената, а сред най-върлите й фенове се оказаха знаменитите представители на фолк гилдията – Преслава, Софи Маринова и Меди.
Те дори викаха на бис няколко пъти Лили. Тримата деляха обща маса в C'est La Vie Restaurant&Club, а компания им правеше и братът на Меди - Саби, който също се изявява като певец.
На съседна маса още една фолк дива се наслаждаваше на таланта на легендарната Лили - Палома. Примата излезе в 23:00ч. като предварително по изискване на екипът й всички присъстващи трябваше да приключват с храната до нейното появяване. Самата тя по стара традиция на сцената до себе си имаше мед и парфюм.
Лили демонстрира страхотно настроение и се раздаде за публиката в клуба, а гостите не спряха да я аплодират. На слизане от сцената някои от присъстващите успяха да я докоснат, което предизвика такава емоция, че дори се видяха сълзи в очите на феновете.
Почитателите й се любуваха от броени метри само срещу 200 лева. Специалните ВИП места пък бяха обособени за почитателите на изпълнителката на „Детелини“, а най-високият билет удари 350 лева.
Интересът към концерта на Лили не изненада никого, тъй като са единични случаите, в които имаме възможността да я видим толкова от близо и да се насладим на златните й хитове. Присъстващите на събитието имаха възможността да се докоснат и до нейната биографична книга. Тя изпя любимите песни на публиката, отправи специални благодарности и представи всеки един от членовете на Бенда си. На участието на примата пристигнаха подбрани гости от светските среди.телеграф

Публикувана на
10 Юни 2023 година