Новина от категория България
Архив на публикациите

Тони Димитрова спасява болно дете

Куп звезди пеят, за да съберат средства за малкия Ники, който се бори с тежко заболяване. Тони Димитрова за пореден път показа колко голямо сърце има! Изпълнителката на "Ах, морето" на драго сърце приема идеята да пее за малкия Ники, който се бори с тежко заболяване.
Без капка колебание Димитрова откликва на поканата да изпълни няколко свои вечни хитове на концерт, чиито събрани средства ще отидат за лечението на детето. Входът е символичен - 15 лв.
8-годишното хлапе е диагностицирано с детски аутизъм, интелектуален дефицит, моторна диспраксия с вродена деформация на ходилата, тип пес плановалгус. Въпреки че е претърпял няколко операции, на Ники му предстоят още редица интервенции. Сумата за семейството му обаче е непосилна.
Родната звезда в музиката и друг път е участвала в кампании в помощ за деца и животни. Димитрова е силно загрижена за всички, които имат проблеми. И никога в живота си не е отказвала да помогне за добрата кауза.
Освен Тони Димитрова да участват в благотворителния концерт в Пещера откликват сървайвърката Татяна, Галин, Малката и една от най-младите певици у нас - Данна.
Фолкидолът Галин също като Тони Димитрова винаги, когато може и има възможност, помага на деца, застигнала ги зла участ. Преди месеци той призова всичките си фенове да помогнат в спасяването на малката Белослава, която имаше тежки усложнения след прекаран COVID-19.
През 2021 г хитовият музикант дари немалка сума за 21-годишния Емо от Добрич. Младежът претърпява тежка катастрофа. А вследствие на инцидента остава с парализирани крака.
Подкрепа можете да окажете и на:
Дарителска сметка
IBAN BG05 UNCR 7000 1525 3307 03
BIC/SWIFT код на УниКредит Булбанк : UNCRBGSF
ТИТУЛЯР: Николай Янков Гъгов
NIKOLAY YANKOV GAGOV

Публикувана на
10 Юни 2023 година