Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои четвъртък е проблемен ден

Видяна: 4680 пъти

Овен
Днес е важно да чуваш като слушаш и да виждаш като гледаш. Всяка получена информация е злато и ще ви донесе ползи и късмет в бъдеще. Нищо важно не оставайте за утре като избор или делова среща. Добре е да се запишете в нова група по интереси, да намерите нов треньор или учител и сами да участвате като наставник в живота на другите. Това, което неглижирате ще ви провали.
Телец
Днес за всичко има втори и трети вариант и шанс. Важното е да си в час с изискванията и с промените, които се правят в законов, социален и обществен план. Печелят добре информираните. Време е за среща с учителите и с добре подготвените специалисти в нужната ви област. Ако самите вие сте от хората на консултантска позиция днес може да спечелите влиятелни клиенти.
Близнаци
Днес печелят добре информираните и тези, които са в час с изискванията на момента, със законовите промени и с нуждите на хората, с които влизат в контакт. Никъде на отивайте неподготвени, особено ако усещате, че ще имате силен конкурент или опонент насреща си. Борете се за правото си на достъп до нужните данни, изисквайте повече от служителите, с които влизате в личен контакт.
Рак
Ден на двойствени игри, в които печелят добре информираните и тези, които стоят на високи управленски позиции. Сондирайте мнение с приятели и познати вещи в областта, в която имате интерес. Може да продадете скъпо и личните си знания и умения. Някой получава ангажимент, който ще се заплаща добре и ще носи перспективи. Ден на учителите, търсете нови треньори и тренирайте.
Лъв
Днес силата е с тези, които имат достъп до поверителна информация или са приятели с доверени информатори, със знаещи и можещи хора. Губите, ако отидете неподготвени на преговори или делови разговори. Може да получите важни козове поради естеството на работата си и на връзките, които имате. Добре е да се започне нова образователна и тренировъчна програма.
Дева
Днес за всичко сте се подготвили, направили сте план и програма, но нямате информацията, която ще промени правилата и може да ви изключи от играта. Затова бъдете готови на бързи промени на плана в движение. Всичко, което разберете в последната минута може да ви донесе победата или голямото разочарование. Днес информацията струва пари, бъдете готови да ги дадете.
Везни
Днес постигате максималното, особено ако имате допълнителна информация в посоката, която действате. Близки и приятели ви правят услуги, в живота ви се появява важен информатор, който дълго ще ви помага да поучавате данни от първоизточника. Влезте в нова среда, не се отказвайте от предложения за съвместно участие. Не губете своето, но и на чуждото не отказвайте.
Скорпион
Всичко, което научите или ви предоставят като информация днес е добре да оставите за собствена употреба и консумация. Нищо да не се споделя, независимо че ви гъделичка желанието да се похвалите и да направите впечатление пред колеги и приятели. Съберете сили и тръгнете в указаната посока, оставете клюката с празни ръце. Може да влезете в чужда роля, докато работата ви потръгне.
Стрелец
Ден за учене и проучване. Всичко, което започнете без нужната подготовка и подкрепа ще ви донесе само разходи и главоболия. Търсете нужните майстори и специалисти, платете си за услугата, за да получите адекватна помощ и подкрепа. Днес евтиното ще ви излезе скъпо, а направеното по всички правила ще ви носи удобства и печалба дълго време. Вие избирате.
Козирог
Ден на знаещите и можещите и на тези, които знаят как да съчетават и боравят с фактите. Дочутото от тук и от там ще ви помогне да сглобите и напаснете пъзела от връзки и възможности. Днес за вас няма тайни, стига да се постараете и да предразположите околните към лични изповеди и споделяне. Нищо важно не отлагайте за утре, когато проблемите ви ще никнат като гъби.
Водолей
Ден на тайното знание, проверете как стоят нещата с хората и фирмите, които ви отправят предложения. Може да си издействате по-изгодни договорни условия. Никъде не отивайте неглиже и неподготвени. Бъдете сигурни, че и другите са ви проучили. Денят е добър за влизане в нов отбор и група по интереси. Запишете и децата на тренировки, намерете нужните учители и треньори.
Риби
Проблемите ви днес идват от недостатъчната информираност. Конкуренцията добре е проучила нещата и прави силен и изпреварващ ход. Актуалното вчера не е меродавно днес. Не разчитайте на стара слава, на стара информация и на стара връзка, която няма да се постарае да ви помогне и услужи. Ще се наложи много неща да правите сами, така че, въоръжете се с търпение.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Септември 2023 година