Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите на утрешната огледална дата

Всеки месец има своя огледална дата, но според нумеролозите не всяко число е надарено със силна енергия, способна да промени нещо във Вселената. Е, 09.09.2023 определено може да промени живота ни към по-добро, но най-вече на 2 зодии! Те ще имат късмета да се „окъпят“ в благосклонната и силна енергия на септемврийската огледална дата. Ето кои са късметлиите.
Водолей
Смелият ви ум чертае план след план и единственото, от което имате нужда, сякаш е малко подкрепа, побутване и доза късмет. Е, последното е уредено! Огледалната дата 09.09. ще бъде на ваша страна и ще успее да наклони везните във ваша полза. Каквото и да предприемете през този ден, вложете цялото си сърце и не губете безценната енергия в „нищоправене“ и хаотични действия.
Козирог
09.09. ще ви даде увереността, която сякаш се е позагубила последно време. Ето, че огледалната дата ще ви върне вярата в себе си и ще ви покаже защо сте роден лидер. Няма да приемате „Не“ за отговор, особено що се касае до въпросите на сърцето. Любовните ви трепети ще бъдат силни, емоциите ще бушуват. Каквото и да сте наумили, звездите са с вас!актуално

Публикувана на
08 Септември 2023 година