Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише днес

Видяна: 6020 пъти

Овен
За днес към вас има доста предупредителни сигнали. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не е момента да показвате мускули. Не отговаряйте на провокации, не се месете в чуждия живот и във всеки момент гледайте да сте в защитена позиция. Помнете, че най-добрият майстор в източните бойни изкуства е този, който никога не е на мястото на удара.
Телец
Ден свързан с насилието, с коренната реформа и с желанието да се живее в нов свят. Няма да се правят компромиси, а тълпата е неуправляема. Не се опитвайте да се намесвате в чуждите битки, ще си имате достатъчно свои. Денят е неблагоприятен за преговори. Ще се водят свещени войни и никой няма да се интересува от мнението на другия. Ден за приключване, нищо ново не започвайте.
Близнаци
Днес ви преследват личните ви фобии и фикс идеи. Отказвате да видите реалностите и лесно може да попаднете в капан. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Луната е в съвпад със Слънцето ви и в рисков аспект с Нептун. Всяко разсейване или неконтролируема емоция може да застраши позицията и здравето ви. Не влизайте в битките на другите, вашите ви стигат.
Рак
Луната навлиза в Рак и сключва пречупващ аспект с Марс от Везни. Попадате в агресивни ситуации, но близки и родители ще помогнат. Сатурн благосклонно наблюдава ситуацията и дава спасителните варианти, но не и без усилие и напън от ваша страна. Ограничете контактите, действайте в кръга на доказаните приятелства и послушайте съвета на специалистите в проблемната ви област.
Лъв
Ден на реформи, които удрят някого през пръстите, но за друг носят справедливост. Проблемът е, че всичко ще става от позиция на силата, а не осъзнато и прието. Ще има обидени и недоволни, насилието може да ескалира. Важното е, че реформите не могат да се спрат и те ще засегнат живота на много хора. Не се подавайте на провокации и стойте далече от разгневената талпа.
Дева
Ден на тежки битки на интереси. Не тръгвайте без да сте си подсигурили гърба. Стойте далече от митинги и зрелищни събития. Препоръката е да се снишиш и да изчакаш бурята да отмине. Контролирайте емоциите, днес няма да оправите света, но може да ви изкарат виновни за чужда вина. Ден свързан с преследването, изгнанието и насилието. Някой купува еднопосочен билет.
Везни
Луната от Рак сключва пречупващ аспект с Марс от Везни. Родените в първата декада са в рискова ситуация. Не прекрачвайте определените граници и табута, не влизайте в конфликти и не се застоявайте в агресивна среда. Каквото се развали трудно ще се оправи. Не рискувайте със сделки в сивата икономика. Може да ви подхлъзнат и заблудят. Лъжат ви при покупки. Плащате двойно.
Скорпион
Съветът към другите е да не ви провокират. Изливате гнева си над тези, които не са съгласни с вас или по някакъв начин са пречка по пътя на големите ви амбиции и надежди. Не е ден за участия в събрания и митинги. Изолирайте се от светския шум. От обед променяте подхода и правилата и навлизате в силен период. Получавате каквото искате, а някои услуги ще са безплатни.
Стрелец
Не бързайте, не ставайте рано и не тръгвайте сами на обречени битки. Ден свързан с насилието, преследването и изгнанието. Не взимайте важни решения особено под въздействие на приятелски и партньорски натиск. Тези, на които се възхищавате днес скрито плачат, а на външно ниво са усмихнати и лустросани. Неблагоприятен ден за хирургически намеси, особено в областта на стомаха и гърдите.
Козирог
Днес Луна и Марс ви облъчват в рискови аспекти. Изнервяте се, издавате и скритите си намерения под въздействие на емоционалните изблици. Не подхващайте болни за другите теми и се постарайте да туширате скандалите в зародиш иначе денят ви ще мине в разправии за дреболии. Навреждате и на здравето си. Днес никой няма да ви пощади, но и вие не сте склонни да отстъпите.
Водолей
Днес апетитите се развихрят, всеки е с претенции и не мисли за нуждите и трудностите в живота на другия. Обстановката у дома и на работното ви място се изнервя. Не се дръжте ултимативно, обърнете на майтап и желанието на околните да се намесват в професионалния ви и личен живот. Не демонстрирайте сили, мускули и големи възможности. Не ходете по митинги.
Риби
Луната навлиза в хармоничния ви Рак и до два дни работата ви ще се уреди. Вече изплувате от тресавището на неравностойните и губещи връзки и в следващите дни ви чака напредък и постижения. Изискването в този ден е да не влизате в схеми, да стоите далече от порока и от местата, в които има конфликт. В момента отношенията ни се прецеждат през тънката цедка, остава само истинското.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Септември 2023 година