Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 6700 пъти

Овен
Рано сутринта Луната е в съвпад с Венера в хармоничния ви Лъв. Очертават се участия в престижни артистични и светски изяви. Някой ще срещне любовта или вече е направил бебето. Не се страхувайте да излезете на сцената и да изиграете своя номер. Днес с успех дирижирате семейния и професионален оркестър, другите ви слушат и се съобразяват с вас. Всичко ви се подрежда.
Телец
Днес реката на вашите възможности е стопирана от бента на отказите, злоупотребите и нуждите на близките. Ще се наложи временно да се откажете от планираното и да тръгнете в друга посока. Родените в третата декада се настройват враждебно към тези, които утре ще се наложи да молят за услуга. Бъдете дипломатични и тактични и не си позволявайте да влизате в конфликти.
Близнаци
Ден за участие в престижни прояви, моментът е благоприятен за модни и артистични изяви и участия в конкурси. Печелите и в играта на любовта, привличате спонсори и поне в една посока животът ви тръгва както го желаете. Ще ви подкрепят приятели и близки. Ден на реката, която събира сили от различни поточета по пътя към голямата си цел. Поне един въпрос се решава.
Рак
Днес постигате желаната цел, независимо спънките по пътя. Движете се по предварително уточнената и зададена програма. Всяка корекция в плана ще ви вкарва в неприятности, ще изисква жертви и допълнителни разходи, вместо обещаните печалби. Ще работите за чужд интерес, ако се изкушите, но ако продължите по пътя, без да си отклонявате вниманието печалбата ще е за вас.
Лъв
Всичко предприето днес ще тръгне като по вода, особено в чувствата и любовта. Ден на реката от възможности. Съберете верните и надеждни хора и тръгнете заедно в нова посока. Замислите ви ще се реализират. Може да имате спънки по пътя във връзка с документи и права за ползване, но всичко има тенденция да се уреди и подреди изгодно за вас. Някой започва нестандартна връзка.
Дева
Ден на водата, а за нея няма прегради. Тя гаси и огъня на страстта, ако не сте заедно. Днес успявате да впрегнете свои и чужди амбиции в съвместни делови и творчески инициативи. Работете в екип, търсете спонсори и последователи и уточнете посоката, която ще следвате. Дори и на пътя ви да се изпречи преграда с общи усилия ще я преодолеете. Няма нещо, което да ви спре.
Везни
Днес се представяте добре на всички нива, правите впечатление на сцената и в на живота, привличате качествени партньори и последователи. Участвайте в конкурси и състезания, облечете новите дрехи, покажете стил и ниво. Може да влезете в престижна среда или да съберете свой екип. Близо до вода ще получите залпово вдъхновение и ще вземете правилното решение.
Скорпион
Днес реката на вашите възможности стига бент изграден от конкуренцията. Имате избор да се подчините или да измените на амбициите си докато не намерите устройващото ви решение. И в любовта някой удря на камък, а друг е замерян с камъните на отмъщението и разкритието за изневери. Няма да ви е лесно, трудно ще излезете от капаните, в които сте се вкарали сами.
Стрелец
Днес тенденцията е всичко да се уреди и подреди както го искате и планирате. Чакайте и допълнителни екстри. Задвижват се стопирани начинания, издължавате се някому, а срещите ви с любовта ще носят сигурност и така желаната взаимност. Не отсъствайте от всеки прояви и изяви, особено ако сте в ролята на организатор, режисьор и солист. Ще бъдете аплодирани.
Козирог
Днес всичко тръгва по правилата. Сега е момента да се разберете по спорните въпроси в любовта, някой прави и чака предложение. Луна и Венера са в съвпад и рано тази сутрин заедно ще посрещнат новия ден. И за вас предстоят знакови срещи. Някой ще се ожени, друг ще замине в търсене на нова работа и любов. Не оставайте в очакване, вземете решение, изберете посоката.
Водолей
Днес е важно да се движите в екип. Символ на деня е реката на вашите възможности. Някой е построил бент на пътя ви, ще се сблъскате с нови законови разпоредби, които ще изискват от вас повече средства и ще ви губят времето. Не се ядосвайте, а бързо уредете нещата, за да не загубите конкурентната си позиция. И като капак близки и любими ви създават още проблеми.
Риби
Денят е благоприятен за участия в светски прояви. Излезте на сцената на живота, явете се на конкурси, уредете си среща с любовта и тръгнете заедно в нова посока. Животът ще ви предложи малко повече лустро в сивото ежедневие. Не отклонявайте покани, пътувайте, доставете си радост. Спонсори ще се намерят. Ден на вашата родна стихия водата, а тя винаги намира път.
telegraph.bg

Публикувана на
12 Септември 2023 година