Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Новата Мис България снима филм

Новата носителка на титлата „Мис България“ – Елизабет Кравец, ще снима филм с участието на италианската звезда Микеле Мороне.
Само час след като, се окичи с титлата и короната, предложенията за рекламни кампании и фотосесии към красавицата заваляха.
Миската отнесе конкуренцията и в трите тура, коментираха присъстващи. Тя самата сподели пред “Телеграф”, че най-сигурна и уверена се е чувствала в тура по бански. Без никакви притеснения моделката дефилира по петдесетметровата сцена, като за миг не сваляше усмивката от лицето си. Кравец се състезаваше за титлата с още 20 претендентки от цяла България. Освен с перфектните си меркин, тя впечатлила журито и с интелект.
Сега за красавицата предстои подготовка за световен финал, на който ще представи страната ни. Хубавицата ще се яви на “Мис Планет” в началото на годината, който ще се проведе в Тбилиси. „Мисля, че има голям шанс да отвее конкуренцията и там, защото има талант, а това е нещото, което носи най-много точки по света“, каза организаторката Мира Матеева пред вестника. Припомняме, че Елизабет е шампионка по спортни танци.телеграф

Публикувана на
13 Септември 2023 година