Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Щерката на Петър Стоянов се омъжи тайно за милионер от Мароко

Теофана Стоянова – дъщерята на бившия президент Петър Стоянов, преди дни е минала под венчилото. 33-годишната Фани се е омъжила на тайна церемония в Женева, където от години живее.Родителите й и по-големият й брат Стефан са били сред важните гости. Тържеството е преминало в най-тесен семеен и приятелски кръг в елитен хотел.
Зетят на бившия държавен глава е родом от Мароко, но от дълги години също живее в Женева. Името му е Марван Сенхаджи и е израснал в един от най-красивите градове в света – Казабланка. Той е завършил престижния Женевски университет. Първата му магистърска специалност оттам е по фармация, а след това е взел диплома и за магистър в сферата на маркетинга и мениджмънта. Основател и собственик на голяма медицинска компания в Женева. Бизнесът му се занимава с консултации и диагностика, насочени към клиники, болници и фармацевтични фирми.
Не е ясно откога датира връзката на преуспелия чужденец с президентската щерка. Откакто е емигрирала в чужбина, тя страни от светските среди и не публикува никакви подробности от личния си живот в социалните мрежи. Фани, която е наследила афинитета си към изискания и аристократичен стил от своята майка Антонина, е била нетрадиционна булка. В най-щастливия си ден не носела типична булчинска рокля, а изчистен бял гащеризон, съчетан със сандали на висок ток. Младоженецът е бил в контраст с нейната снежна визия и заложил на черен , костюм, бяла риза u тъмносиня вратовръзка. Единственият булчински аксесоар на Теофана бил букетът й от рози.
След сключването на брака е добавила фамилията на съпруга си с тире към своята. Тя вече се представя като Теофана Стоянова-Сенхаджи. Освен с богат съпруг, наскоро се е сдобила и с нов пост. Вече е мениджър в една от най-големите женевски компании за управление на различни фондове.
Завършила е право, макар като малка е искала да става актриса. За ученическите си години споделя, че не се е ползвала със специално отношение, защото в Международното училище в Женева учели и други деца на известни родители. Пое едно време дори е споделяла уроци с племенницата на Саддам Хюсеин, а на дипломирането й реч произнесъл Майкъл Дъглас. лупа

Публикувана на
14 Септември 2023 година