Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 6880 пъти

Овен
Днес водещи са предчувствията и това, което усещаме със сетивата. Ако следвате приятните и ведри усещания няма да сбъркате. Това, към което изпитате неприязън е неблагоприятният и рисков за вас вариант. От тази вечер планетата на бизнеса Меркурий тръгва в директна посока. Планирайте за следващата седмица старт на нови дейности. Край с изчаквателната политика, състезанието започва.
Телец
Днес е препоръчително да се доверите на интуицията и вътрешното си усещане за нещата и за ситуацията, в която сте попаднали. Проблемът е, че все правите сметки, разчитате на нечия дума и обещания, а в последния момент всичко това може да се промени. Ако нещо ви настройва на внимание не се захващайте. Съмненията ви ще се окажат верни. Приятните усещания водят до нещо добро.
Близнаци
Днес и за родените в третата декада съдбата е подготвила неприятни изненади. Доверете се на подсъзнанието и тръгнете в посоката, която ви привлича. Ако към нещо изпитате неприязън да си знаете, че там се крие личния ви проблем и провал в днешния ден. Бягайте от места и хора, които ви настройват на внимание и по някакъв начин ви качват кръвното. Не правете губещи компромиси.
Рак
Луната нараства, а с нея нарастват и личните ви амбиции. Едно особено предчувствие ще ви насочи към местата на личния ви интерес. Не оставайте там, където се чувствате неудобно или някой ви притеснява. Послушайте тялото и душата, ще се радвате на успех и щастливи мигове. Вечерта Меркурий тръгва директно в знака на Девата и утре бизнесът и търговската инициатива се активизират.
Лъв
Преломен ден. Стоим пред водопад от премени. Вечерта Меркурий тръгва в директна посока и слага край на изчаквателния период в бизнес инициативите. Още от утре всеки здраво захапва кокала и опитва да реализира големите си амбиции. Доверете се на предчувствията и правете само това, което ви привлича. Ще сгрешите, ако отстъпите от исканията, вижданията и позициите си.
Дева
Родените в третата декада ще успеят, когато другите губят, ако се доверяват на предчувствията си в този ден. Сега е момента да се връщат дългове и да се потърсят длъжниците. Вечерта Меркурий тръгва директно във вашия знак и отприщва търговската и творческа инициатива. Още утре ще започнат промени, които ще се отразят положително на бизнеса и работната ви програма.
Везни
Ден на устата, виждаме Луната в подобна форма. Внимавайте какво ядете, какво обещавате и казвате. Следвайте предчувствията и интуицията и няма да сбъркате. Ако към някого и нещо изпитате приятно чувство тръгнете натам, неприятните усещания предупреждават, че това е вредната и грешна за вас посока и избор. Не пренебрегвайте съветите на сетивата. Умът не дава верни решения.
Скорпион
Ден за планиране, не бързайте да започвате каквото и да било важно за бъдещето си. Късно тази вечер Меркурий тръгва в директна посока и чак от утре вече може да се стартират нови начинания и задачи. Сега е време да се правят програми и да се търсят партньори за предстоящите изяви. Ще усетите с някакво шесто чувство кое е полезно или вредно за вас. Доверете се на интуицията.
Стрелец
Родените в третата декада пренебрегват интуицията и изпадат в трудно положение. Днес не може да пресметнеш точно кое колко ще ти струва, как ще стане и какво ще предизвика. Едно приятно чувство ще ви подскаже накъде да се насочите, а неприятното ще изисква внимание и може би отказ да се действа в съответната посока. Съобразете се със знаците, яжте само това, което ви се дояде.
Козирог
Важното уредете до обед. Действайте в посоката, към която имате усещане за успех и още нещо приятно. Всичко, към което изпитате неприязън ще донесе наистина проблеми и болки и ще ви вкара в разходи. Следобед навлизате в рисков период, забравени проблеми отново ще се активизират. Помислете на кого какво дължите и се издължете. Време е за разчистване на сметките.
Водолей
До обед направете нужните сондажи и проучвания. Правете това, което ви идва отвътре и се доверявайте повече на предчувствията си. Следобед навлизате в силен и творчески период и до три дни ще напреднете значително в деловите и лични отношения. Още тази вечер ще се появи някакъв дразнител, който няма да ви остави в старите отношения и на старата позиция.
Риби
Родените в третата декада правят грешен ход, ако следват нечии съвети. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват и предлагат. Ден на фикс идеи и фобии, които ви отклоняват от точните хора, от вярната посока и от личната ви амбиция. Не правете първа крачка, отложете старта на новите инициативи за следващите дни. Днес чак късно вечерта Меркурий тръгва в директна посока.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Септември 2023 година