Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Кой се оказа новият мъж на момата Елена

Кой да предположи, че Евгени Генчев, заради когото Елена от "Ергенът" проля кофи със сълзи, ще бъде човекът, който ще й "доведе" любовта?! Но да, така се случи и това призна самата Елена Сергова в онлайн пространството като каза едно огромно "Благодаря!" на пианиста.
"Няма да отричам, че преживях тежко отказа на Евгени и това, че ме отхвърли заради Валерия. Имах чувства към него, но ударът ми показа колко силна мога да бъда и ме срещна с моя си човек. Радвам се и за Евгени и Вал", каза Сергова.
Оказа се, че тя е ударила джакпота с новия си мъж, който е успял архитект и първи я зърнал в предаването. Точно заради силните й чувства към Генчев, които Елена не криела, той решил да я потърси и да се запознае с нея.
"Той има познат оператор, който беше в екипа на формата и го е помолил да ни запознае. Онзи обаче не го направи близо година. През това време излизах по срещи с мъже, но нищо не се получаваше. И се сетих да го попитам какво стана с онзи мъж, който искаше запознанство", смее се Елена-Антоанета.
Първата им среща била като по филмите - продължила три дни - буквално. "И, да - връзката ни далеч не е перфектна, но точно това й е хубавото. Опознаваме се бавно и преодоляваме всичките си различия с разговори, което е прекрасно", казва Елена.клюкибг

Публикувана на
16 Септември 2023 година