Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 6120 пъти

Овен
Станете рано, планирайте важни делови и лични срещи, гостувайте и канете гости. Диетите са противопоказни, не е ден за ограничения и затваряне в себе си. Излезте навън, работете със земята, оберете реколтата на дългите дни старание. Покажете и докажете чувства и емоции, обадете се на близки и приятели в чужбина. Всичко предприето ще донесе късмет, пари и ползи.
Телец
Днес и за родените във втората декада се очертават проблеми в отношенията, при пътуване и преговори с чужбина. Може да получите откази, да се наложи да презаверявате полети или да вадите допълнителни документи. Назряват проблеми в любовта и връзките. Луна и Венера са в конфликт със Слънцето ви. Една раздяла или раздалечаване днес може да се окажат фатални за чувствата ви.
Близнаци
До обед не се ограничавайте в храната, във връзките и в личните си инициативи. Всичко има тенденция да тръгне както желаете и е изгодно за бъдещите ви действия и проекти. Сключете нов договор, стиснете си ръцете с изгодна сделка и поръчка и бъдете честни в отношенията си. За следобед отложете разговорите с партньори и близки от чужбина. Има с какво да се похвалите.
Рак
Ден за пробив в една от най-важните за вас и работата ви посоки. Някой се реализира в чужбина, получава предложения и вече резервира билет. За друг денят носи покани, важни и перспективни срещи и вероятност за участие в съвместни договори и бизнес инициативи. Не се отказвайте от нищо, ще получите вдъхновение и с лекота ще решите проблемите. Днес шансът е на ваша страна.
Лъв
В хороскопа ви действа тежък кармичен кръст. Една лъжа може да ви донесе повече проблеми, отколкото признатата болезнена истина. Родените във втората декада плащат за свои и чужди грешки, за лъжите и завоалираната политика. Очертават се раздели, някой купува еднопосочен билет. Старайте се да бъдете максимално искрени с хората, с които ви предстои някакво делово или лично обвързване.
Дева
До обед сключете новите договори и проведете срещи с важните за бъдещата ви работа клиенти, шефове и снабдители. От обед мислете и действайте в по-далечна перспектива. Уредете командировки и договори с чужбина, представете проектите си на тези, с които работите съвместно. Ще получите откровение как да се излезе от затрудняващо положение и да се привлече спонсор.
Везни
Днес печелят тези, които се целят високо, които имат нужните качества, възможности и амбиции да постигнат напредък и да покажат ниво в отношенията и дейността си. Явете се на конкурси в страната и в чужбина, резервирайте място и билет, участвайте в престижни светски и артистични прояви. Ден на откровение за правилния избор на път и посока. Не се ограничавайте и в храната.
Скорпион
Днес се разпростирате нашироко, привличате и партньори от чужбина и може да сключите изгодни договори. Конкуренцията веднага ще се опита да ви парира и да сложи лимит на голямата ви амбиция. В хороскопа ви действа тежък кармичен кръст. Ако успеете в работата и дейността си, ще си имате проблеми в любовта и обратното, ако сте заети с връзките си ще изпуснете много добри оферти.
Стрелец
До обед продължете с хубавото похапване. Няма да напълнеете, така че спретнете си английска закуска и гала обед. Между тях може да свършите добра работа, да уредите дейности и връзки с чужбина и да сключите успешен договор. Продавате и купувате нещо на сметка. Направете заверка на билети, организирайте пътувания и помислете за устройване в чужбина за вас и децата.
Козирог
Днес всеки осъществен контакт е важен и ще носи ползи в бъдеще. С действията си в момента си осигурявате достъп до важни позиции в бизнеса и в партньорските връзки. Обадете се на приятели в чужбина, направете нужните заверки на полети, подсигурете се максимално. В момента е важно да се мисли в една по-далечна перспектива. Не пренебрегвайте нито една възможност и вариант.
Водолей
Днес родените в третата декада получават удари под кръста, но нищо няма да оставят ненаказано. Тенденцията е към скандали и конфликти, които може да засегнат и отношенията ви с близки в чужбина. Проваля се пътуване или решавате да промените посоката след тежки скандали и признания. Бройте до десет преди да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате.
Риби
Днес късметът работи повече за родените във втората декада. Може да ви приемат в престижна среда, получавате чакани новини и предложения от чужбина, радвате се на разбиране и защита. Кандидатствайте по спонсорски програми, търсете ново място за внедряване. И в любовта няма да останете на сухо. В този ден може да решите комплексно няколко свои проблема и въпроса.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Септември 2023 година