Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Стефан Хищника уби жена си и дъщеря си и си тегли куршума

Ето го убиецът, който погуби жена си и дъщеря си и си тегли куршума. Оказа се, че Стефан Хищника е много добър човек и винаги помагал на хората.
Преди 3 години пенсионерът Стефан Дивеков е намерил и върнал на дете сираче изгубеното от него портмоне, в което имало персонални документи и близо 3000 лева.

Той намерил портфейла на автобусна спирка в селото и даже не посмял да го отвори, а незабавно го занесъл в кметството. "Бях повече от очарован от добротата на този човек! “, с откровено почитание разяснява кметът Димитър Вринчев. Заедно преброихме парите, а след това си помислих, че те на никого не биха били непотребни и в случай че беше някой неморален човек, щеше да си ги задържи. Стефан Дивеков обаче не си е и помислил за това, дори не ревизирал какво има в портмонето ". А то съдържало 1250 евро и 135 лв..
Кметът незабавно се обадил на кварталния служител на реда и направил инспекция по персоналните данни на момичето. Оказало се, че то е на Десислава Дошкова, на 24 години е и е от Пазарджик. Няма татко, майката е умряла, а младата жена живее с баба си.
Припомняме, че днес стана ясно, че възрастният човек застреля жена си и около 40-годишната си щерка, след което си тегли куршума.
Все още никой не знае мотивите за жестоката драма. лупа

Публикувана на
19 Септември 2023 година