Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Вместо да му правя бал, аз ще го погребвам!“

Никой не ни е дал никакво обяснение. Това каза майката на простреляния Светльо Младенов от кв. “Ботунец” от полицай след гонка в София.
“Много ми е трудно. Никой не ни е дал никакво обяснение от сутринта какво се случва с детето ми. Нищо не знам. Чета от интернет“, сподели майката на простреляния 18-годишен Светльо Младенов.

Тя разказа, че последно се е чула с момчето вчера в 18 ч.
“Каза ми “Мамо, аз съм добре. Каквото и да става винаги ще те обичам”. Не знам къде е ходил, не знам какво е правил.
В Районното ми каза, че е жив и задържан.
Когато отидох и видях 20 полицая с наведени глави, ми беше ясно, че детето ми не е живо. Няма как да откарат детето ми в рамките на 15 минути от “Токуда” до Съдебна медицина. Той е починал вероятно на път за “Токуда” и е пренесен рано сутринта в Съдебна медицина. Никой не ми даде обяснение какво се случва от детето ми. Вместо да му правя бал догодина, аз ще го погребвам. Искам полицая да застане пред мен и да ми каже как и кой му позволи да ми застреля детето като куче“, настоя майката.
Едно от момчетата, което беше задържано в дома си разказа своята версия за случая.
“Бяхме се видели с едни момичета. Стояхме до един блок. Полицията мина, започнахме да бягаме и започнаха да стрелят. Стреляха четири-пет пъти. Хванаха Гошо, а Светльо го застреляха в крака и рамото, вуйчо падна на земята. Аз избягах“, каза той.
Жена е полицаят застрелял смъртоносно 18-годишния Светльо. Тя работи като командир в софийското 4 – РПУ към СДВР заедно с нея е бил друг униформен полицай.
Според неофициална информация момчето е застреляно в корема и е починало от загуба на кръв в линейката, която е пътувала към болницата. лупа

Публикувана на
19 Септември 2023 година