Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите днес

Видяна: 6200 пъти

Овен
До обед уредете важните срещи, сключете нови договори, създайте нови връзки. Следобед разговорите ви протичат на висок тон, с претенции и изисквания и от двете страни. Нещо споделено ще се разпространи и ще засегне неприятно отношенията ви с партньори. До утре на обед си пожелайте нещо и ще го имате. Ден на поверителната информация, затворете си устата.
Телец
И родените в третата декада днес ще опитат от жилото и от меда на любовните и приятелски връзки. Спазвайте правилата, едно нарушение ще ви коства много. Дайте си сметка дали жертвите, които се каните да направите си струват цената. За следобед не планирайте важни преговори, особено ако ще присъстват и големите ви конкуренти. Да не се подава поверителна информация никому.
Близнаци
Денят има за вас светла и тъмна половина. До обед връзките и действията ви са успешни, получавате стимул и изгодни предложения. Не отлагайте преговорите. От обед внимавайте с изказванията. Не споделяйте свои и чужди тайни, не оставайте телефона си или компрометиращи материали без контрол. Всичко, което попадне в неподходящи ръце ще бъде използвано срещу вас.
Рак
Станете рано, уплътнете програмата си до обед и се опитайте да изпълните всичко планирано. С напредването на деня се повишава рискът от провали, особено ако не си държите езика зад зъбите. Навлизаме в деня на вербалната магия. Не споделяйте нищо важно, независимо изгарящото желание да се похвалите. Бъдете лоялни, пазете чуждите тайни. Съхранявайте касовите бележки.
Лъв
Днес и за родените в третата декада ще има проблеми особено при преговори и сделки с лица и фирми от чужбина. Научавате в последния момент някои нови изисквания, които ви поставят в несигурна позиция спрямо добре осведомените. Ще се изискват компромиси от ваша страна, които ще затрудняват работата ви. От обед до утре на обед не си позволявайте да разкривате тайните си.
Дева
До ранния следобед владеете положението и постигате нужните договорености. Не роптайте и не се оплаквайте, приемете случващото се и бързо се напаснете на промените. С напредването на деня навлизате в рисков период, особено ако давате храна на халата-клюка и споделяте свои и чужди тайни. Губят тези, които прибързано афишират както намеренията си, така и личните си връзки.
Везни
До обед владеете ситуацията и постигате напредък в преговори и делови разговори. Следобед навлизаме в деня на петела. Някой прибързано съобщава новини, които ще се отразят зле на кариерата му. Не е време да се афишират отношения. Не оставайте компрометиращи писма и бележки, пазете си телефона и получените разписки. Конкуренцията ви дебне за грешка.
Скорпион
Днес и за родените в третата декада шансът ще проработи особено в часовете до обед. Мислете и действайте в перспектива, не се отказвайте от предложения и покани, подпишете нови договори. Връзките с чужбина се разширяват и задълбочават. От обед до утре на обед ограничете контактите, нищо на споделяйте и внимавайте къде оставяте неща, които може да ви изложат и компрометират.
Стрелец
Денят е благоприятен за връзки с чужбина, за преговори с чужденци и чуждестранни фирми. Направете нужните регистрации, подайте документи и вадете сертификати. Навлизате в успешен и творчески период. Проблемите ще дойдат, ако се похвалите предварително. От обед до утре на обед с пълна сила действа вербалната магия. Казаното може да се използва от конкурент.
Козирог
Ден на вербалната магия, който не може да работи със словото по-добре да си замълчи. От обед да утре на обед може да убедите някой да ви съдейства, ако си мерите приказките и притежавате необходимите данни. Пожелайте си нещо и ще го имате. В момента е важно повече да се слуша и да се попиват информации, в следващите дни ще има какво да кажете и направите в подходящия момент.
Водолей
И за родените в третата декада днес се развихрят спорове и интриги. Съветът е да пазите свои и чужди тайни, да не използвате компромата като тояга, която може да се стовари и на вашия гръб. Каквото повикате, такова ще се обади и ще ви навреди. Концентрирайте се, вечерта си пожелайте нещо важно за вас. До дни може да се сбъдне, стига да се движите с такт и амбиция в тази посока.
Риби
Денят започва с успех за родените в третата декада. Не протакайте преговори и делови срещи, минете директно на въпроса, споразумейте се по важните неща до обед. След това навлизате в рисков период, особено ако сте склонни да се хвалите и правите впечатление. Пазете си тайните, нищо важно не споделяйте особено в среда на конкуренти. Вечерта сбъдва благите пожелания.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Септември 2023 година