Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Чии желания ще се сбъднат днес

Видяна: 6240 пъти

Овен
Днес молитвите ви може да бъдат чути и нещата да се подредят според нуждите и очакванията ви. Всичко предприето с необходимата дискретност ще донесе ползи. Не споделяйте свои и чужди тайни и намерения преди да бъдат уредени и реализирани. Следобед опитайте да привлечете хората, които прибързано сте дистанцирали. Възражда се стара любов, намирате верния подход.
Телец
До обед се сбъдват благите ни пожелания. Нещо чакано ще дойде при вас, ще ви бъде изпратено или предложено. Не се отказвайте от даровете на съдбата. От обед до утре на обед стари връзки може да се подновят, стара работа да стане отново актуална и стар проблем да се реши. Възкръсват от пепелта на забравата стари чувства. Обадете се на тези, за които мислите и страдате.
Близнаци
Днес и утре в хороскопа ви действа тежък кръст на планетни влияния. Клюката върши мръсната си работа и всичко, което споделите на неподходящо място ще бъде използвано срещу вас. С пълна сила действа вербалната магия. Който не може да работи със словото да си замълчи. Следобед се налага да оправяте отношения, да се извинявате и предлагате нещо неизгодно за вас.
Рак
Днес в организма ни се включват в действие енергии на дълбоко и фино ниво. Още със ставането си пожелайте нещо и ще го имате. Но до обед лесно влизате в конфликти и скандали, които после трябва да оправяте. Така може да провалите добре планираната си програма. До края на деня опитайте да възстановите загубени връзки и отношения. Стартирайте паралелни дейности.
Лъв
Започвате деня ударно с активни мероприятия от позиция на силата и осведомеността. Ще имате предимство пред конкуренцията, ще спечелите важни хора и фактори на своя страна и до вечерта ще постигнете и уредите поне един важен проблем. До утре на обед си проправяте път там, където не сте могли да имате лично влияние и присъствие. Подпишете нови договори или подновете старите.
Дева
Днес Луна и Сатурн са в конфликт с Меркурий от Дева и с рожденото Слънце на родените в първата декада. Може да се провали пътуване или дейност, която не е обмислена и уредена добре юридически. Преговорите се забавят, разговорите се разводняват, близки и родители не ви подкрепят, а децата претендират и не ви разбират. Завъртяват се низ от събития, в които ще сте потърпевши.
Везни
До обед предстои разминаване в срещите, обещанията не се спазват, но по независещи причини. Изнервяте се, добре подредената ви програма отпада. Не хвърляйте прибързано вината върху другия, следобед ще се наложи да се извинявате, за да замажете положението. До утре на обед се пригответе да давате, да прощавате и да търсите съдействие от същите тези хора.
Скорпион
Още със ставането си пожелайте нещо и може да го имате. Нищо важно да не се споделя до обед. За следобед планирайте задушевни и приятелски разговори с близки и колеги. Стопете дистанцията с тези, които прибързано сте прекратили връзката. Ако трябва се извинете, но не позволявайте ценните за вас хора да се движат в конкурентна среда, където биха ги използвали срещу вас.
Стрелец
В първата половина на деня може да пуснете провокиращи съобщения с цел париране на конкуренцията, но бъдете сигурни, че и другите постъпват така. Пазете си личните данни, не хвърляйте квитанции и бележки. От обед до утре на обед лесно може да се възродят стопирани връзки. Сега е момента да си върнете едно приятелство и отново да бъдете заедно в бизнеса и в живота.
Козирог
До обед провокациите са на всяка крачка, но след това до утре на обед печелите симпатизанти и протекции, получавате необходимите разрешителни и данни. Навлизате в период, в който ледовете се топят. Намерете начин да подновите връзки и контакти с нужните ви хора. Време е да се стоплят и роднинските отношения. Забравете проблемите от миналото, простете, за да имате щастливо бъдеще.
Водолей
Днес и утре е добре за пътувания и гостуване с повод или без, но с желание за контакти и стопяване на дистанциите. От обед до утре на обед се движим в деня на Феникса. Тенденцията е всичко старо да се подреди и възкръсне за вас в нова опаковка и според вашите желания и амбиции. Положете максимум усилия за стопяване на дистанциите с нужните ви хора в любовта и живота.
Риби
Каквото загубите днес може да ви коства много. Не си разчиствайте бюрото, може да изхвърлите нещо ценно и важно. До обед не давайте големи обещания на никого и не влизайте в разправии. Казаното и обещаното може да се използва срещу вас. Следобед се подгответе за пътуване. В организма ни се включват енергии на фино ниво, ще почувствате ясно вярната посока.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Септември 2023 година