Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 5540 пъти

Овен
За родените в третата декада денят носи повече възможности, пари и екстри. Нещо, което прибързано сте загърбили ще се върне при вас. Добре е за подновяване на стари връзки и работни програми. Някой се връща и на старата си работа. До обед вземете всичко, което животът и другите ви предлагат. Следобед дайте предимство на друг, не отстоявайте мнението си, може би бъркате в нещо.
Телец
Станете рано, свършете важното до обед, подновете стопирана дейност и старо приятелство. Каквото оставите за следобед ще тръгне на терсене. Днес много неща ще се правят на тъмно, няма да се казват важните истини и по някакъв начин всички ще се почувстват пренебрегнати. От своя страна също ще пренебрегнете някого и така в следващите три дни ще си имате проблеми във връзките.
Близнаци
Подновете връзки, които сте поставили под въпрос в предните дни с необмислени думи и действия. Време е да се прощават греховете. Простете и на себе си за неволните пропуски. От обед контролирайте самочувствието си. Решавате, че нямате грешка и доминирате, а точно в такъв момент ще се подхлъзнете по наклона на илюзията. Нищо ново и важно да не се започва и обещава.
Рак
До обед имате повече свобода на действие. Добре е за пътувания и командировки. Може да се намери и лек за тежка болест. Проблемите се решават, намирате нужните ви хора и правите силен съюз. С напредването на деня рисковете нарастват. Не планирайте за вечерта и за уикенда срещи с непроверени и проблемни хора. Може да попаднете на неприятни въздействия и конфликти.
Лъв
До обед концентрирайте силите си над важните и неотложни дела. Водете преговори, подкрепете стари приятели и се постарайте да подновите старите връзки, с които добре сте работили и действали в миналото. Ден на феникса възкръсва от пепелта и стара любов, дайте си нов шанс. Следобед ще има опити на странични хора да се намесват в избора ви. Ограничете контактите.
Дева
Днес и за родените в третата декада ще има тежки и извънредни събития, които ще ви поставят пред свършен факт. Не споделяйте тайни и намерения, а нещо изгубено ще създаде повече проблеми отколкото предполагате. Ден на компрометиращите материали и на тайните, които не бива да стават обществено достояние. До утре на обед ограничете контактите, после ще е лесно.
Везни
До обед може да стопите ледовете, да намерите решение на тежък семеен проблем и да си върнете загубени отношения, пари и ресурси Включва се в действие родовата карма. Не повтаряйте грешките на родителите си. От обед навлизате в тъмен период, в който действията ви може да са провокирани от недоброжелатели. Нищо ново да не се започва, изчакайте до утре на обед.
Скорпион
От сутринта в организма ни действат енергии на дълбоко и фино ниво. Направете подбор на връзките си и се постарайте да привлечете качествени партньори. Време е за спечелване на нови съюзници от средата на старите и забравени с времето колеги и приятели. Подновете полезни контакти. За следобед не планирайте публични изяви. Конкурентите ви започват нова игра.
Стрелец
Ден за делови и любовни срещи, които може да прераснат в здрав и творчески съюз в бъдеще. Луната от Стрелец е в брилянтен аспект с Венера от Лъв. Посетете светски мероприятия, модни и артистични прояви. Може да срещнете хора, които ще останат задълго в живота ви, ще ви помогнат да преодолеете лични и любовни кризи, ще ви обичат и подкрепят. Вечерта се приберете навреме.
Козирог
До обед вдигате платната на голямата амбиция и постигате максимума. След това до утре на обед много неща ще се правят задкулисно и на тъмно. Навлизате в безкомпромисен период, в който не вярвате на другите, но и на вас вяра да нямат. Всеки си брани територията, използват се всякакви средства, но и те са част от играта. Не споделяйте, не давайте козове в чужди ръце.
Водолей
Концентрирайте усилията си върху работната програма и срещите до обед. Привлечете съюзници и сътрудници, намерете начин да влезете отново в средата, която временно сте пренебрегнали. С напредването на деня трудно контролирате играта и позволявате на странични хора да се намесват в избора ви. Нищо ново да не се започва до утре на обед. Денят е добър за пътувания и командировки.
Риби
Ден за помирение. Не влизайте в конфликти и не отговаряйте на провокации. Сега е момента да се обадите на тези, с които отношенията ви са охладнели и да оправите нещата. До обед намерете нужния подход и може да получите това, което ви е нужно. Не прекалявайте с исканията. Проблемите идват следобед, ако сте забравили за дадените обещания или ги променяте в последния момент.
telegraph.bg

Публикувана на
22 Септември 2023 година