Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Съществува ли световен „раков заговор“!? Вместо лекарства, създават нови тумори

„Имате злокачествен тумор...“ Тези думи звучат като смъртна присъда. Хладнокръвният и жесток убиец отнема живота на 6 млн. души всяка година. Хиляди хора се питат, кога ще се научат да го лекуват?! И дори не подозират, че ефективните лечения за рак са създадени, тествани и проверени преди много време. Но не можем да ги използваме. Защо?
Изгодно ли е за фармацевтичните компании да спасяват милиони животи и да губят десетки милиарди долари? Разбира се, че не! Най-големите фармацевтични концерни предпочитат да произвеждат скъпи и неефективни лекарства, подходящи само за профилактика и поддържащо лечение. Няма смисъл от тях, но печалбите са фантастични.
През 1971 г. президентът на САЩ Р. Никсън започва "Войната срещу рака". До 1998 г. Щатите отделят 3 милиарда долара за финансиране на тази програма. Въпреки това, от 1973 до 1990 г. общата смъртност от рак се увеличава с 8%. Защо, въпреки интензивното финансиране на изследователски програми, процентът на случаите расте? Тази плачевна статистика не е случайна, твърдят любителите на конспирацията.
Военна лаборатория
„Войната срещу рака“ започва във Форт Детрик, военна микробиологична лаборатория в Мериленд, където се разработват нови видове биологични оръжия. Очевидно с отпуснатите от правителството пари се разработват не нови лекарства, а... нови форми на рак! Американският лекар Алън Кантуел е убеден: „Има „раков заговор“! Правителството прави всичко възможно, за да предотврати изследването на истинската причина за болестта – вирусна. Разкритието, че вируси причиняват рак, ще бъде шок за фармацевтичните компании и медицинските изследователски институции. Защото в този случай няма нужда от скъпи и съмнителни лъче- и химиотерапии!“ Твърдението не е неоснователно. Историята съдържа ужасни факти и доказва: Кантуел е прав! Първите жертви на „раковия заговор“ са Вирджиния Ливингстън и Вилхелм Райх. И двамата лекари твърдят, че са открили причинителя на рака.
През 1948 г., след като публикува произведенията си, Райх е преследван за разпространение на „фалшиви факти“. Неговите книги и документи са унищожени и той умира в затвора. Вирджиния Ливингстън разказва тази история в книгата си „Conquering Cancer“. Срещу нея са повдигнати обвинения в шарлатанство и е отстранена от изследователска дейност.
Съдбата на друг лекар, Реймънд Райф, е още по-тъжна. През 30-те години на миналия век той не само твърди, че е открил канцерогенни вируси с помощта на домашния си микроскоп, но също така изобретява електромагнитно енергийно устройство Rife Ray Tube, способно да ги убива. Лекари и учени от Университета на Южна Калифорния използват устройството на Райф, за да излекуват 16 безнадеждни пациенти! Но скоро всички, участващи в разработването и тестването му, умират при мистериозни обстоятелства. Лабораторията изгаря. Самият Реймънд Райф почива „случайно от свръхдоза алкохол“.
Д-р Лайн, който разследва причините за смъртта на Райф, заявява: „Райф предложи толкова евтино лечение на рак, че застраши печалбите на цялата фармацевтична индустрия! Компанията Morris Fishbein, на която той отказва да продаде откритието си, унищожи документите и уби Райф.“труд

Публикувана на
24 Септември 2023 година