Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 5900 пъти

Овен
Денят носи печал и разочарования, но тенденцията е още утре всичко да се оправи. Не взимайте крайни решения, изчакайте и насрочете за следващите дни важните си срещи. До края на деня намирате тайни източници на сила и енергия и решавате поне един от проблемите си. Само в посока на имотните и наследствени дела днес не му е времето да подклаждате споровете с роднини.
Телец
Ден на фонтана, събуждате се заредени енергийно и с желание за промяна. Денят е добър за начало на ремонти и благоустройствени дейности. В момента обезпечавате тази посока в живота и отношенията си, която ще следвате в следващите месеци. Подсигурете се, доверете се на импулса и дръжте посоката, която ви привлича. Бързо ще се справите с всеки проблем по пътя.
Близнаци
Днес е важно да се окопаеш на сигурна позиция, да си създадеш необходимата база, в която да се развиваш, за работиш и живееш в бъдеще. Започнете ремонтите или приключете бързо с преустройствата, които ще ви носят подкрепа, покрив и защита в кризата. Време е да се уточнят връзки и отговорности. Ролите и позициите се разпределят. Утре е време за важен ход.
Рак
Проблемите днес ще са повече за родените около 10 юли. Време е да използвате тайните си оръжия и да потърсите тайни източници на сила и подкрепа. Някой пак опира до родителите си, а друг отново финансира децата. Денят е добър за начало на ремонтни дейности, но бъдете внимателни, щадете кръста и бъбреците и не вдигайте тежко. Оставете за друг ден и разговори по имотни делби.
Лъв
Тръгнете в посоката, която смятате да следвате в бъдеще. Ако несъзнателно направите крачка към някого и нещо, продължете натам. Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Ден за активен отдих. Някой започна нов тип тренировки, а друг подхваща ремонти и строителни дейности. Не си хабете енергията в ненужни и вредни неща. Днес обезпечавате бъдещето си и това на децата.
Дева
Ден на фонтана, може да откриете неочаквани източници на сила, знания и възможности. Срещите ви не са случайни и ще определят една по-добра база за развитие. Не се ограничавайте, вложете цялата си енергия в начинания и проекти, които от доста време обмисляте. Днес съдбата ви дава начална скорост, а от вас се изисква постоянство и амбиция в бъдеще. Някой урежда и имотен спо.
Везни
Денят носи повече проблеми и грижи за родените в третата декада. Луна и Плутон са в конфликт с Марс от Везни. Може да влезете в разправи и конфликти с роднини и съседи по имотни и наследствени дела. Отложете за утре деловите разговори. Нещата ще се подредят по добре, приемливо и изгодно и за двете страни. Включва се каналът на кармичната родова памет.
Скорпион
Високо енергиен ден. Постарайте се да реализирате замислите си. Може да се доберете до важни информации и тайни източници на енергия, защита и финансиране. Всеки може да намери своя личен оазис в сушата на кризата. Символ на деня е съзиданието и градежа, не рушете, а обновете дома и връзките си. Добре е за начало на ремонти и строителни дейности. Разширете територията си.
Стрелец
Днес е важно още от сутринта да поемете в тази посока, която ще обезпечи бъдещето ви, ще подреди отношенията и ще помогне да печелите добре. Ако несъзнателно тръгнете към някого, не се стопирайте, има за какво да си поговорите и какво да решите. Ден на семейните традиции и на фонтана от преливаща и зареждаща енергия. Правете всичко с мисъл за общото ви бъдеще.
Козирог
Днес сте с една идея по-агресивни и разпоредителни, стремите се всичко да става както го искате, планирате и желаете. Отношенията се напрягат, може да се влезе в разправии и да се кажат обидни думи, след които няма да има връщане назад. Луната от вашия знак е в конфликт с Марс от Везни. Спазвайте закони и предписания, не излизайте от установените норми и у дома.
Водолей
Ден на фонтана от преливаща енергия. Всеки може да намери мястото и хората, които ще го заредят и изпълнят с вдъхновение. В такъв ден може да откриете и да ви предоставят за ползване скрити ресурси. Ще получите презареждане не само на сметката, но и на тялото и душата. Ако тръгнете в неочаквана посока, продължете, не се отказвайте. В края на пътя ви чака нещо мечтано и желано.
Риби
Ден на фонтана от вдъхновяваща енергия. Предстои ви среща с тези, които ще определят, насочват и контролират живота ви в бъдеще. Не е все едно с кого ще се обвържете с обещания или брак. Подредете си къщичката, създайте си нужния ви лукс и удобства. Ден за ремонти и строителни дейности, неприятното бързо ще се забрави. Ден и за активен отдих, сменете един вид труд с друг.
telegraph.bg

Публикувана на
24 Септември 2023 година