Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6300 пъти

Овен
Един от най-силните дни в месеца. Събуждат се неподозирани сили в тялото и в душата, може да направите крачките, които са били невъзможни в предните дни. Добре е да се започнат ремонти и строителни дейности. Помислете как да улесните своя живот и този на порасналите си деца. Символ на деня е съзиданието и градежа, поставяте на нова база и отношенията на работното място.
Телец
Луната навлиза в нехармоничния ви Водолей и утре ще бъде в опозиция на Венера от Лъв. Внимавайте в играта на чувствата. Денят е високо енергиен, страстите бушуват, трудно контролирате нивото си на възбудимост. Не нарушавайте закони и разпоредби. Връзките ви са на показ, не може да се скриете от папараците. Едно прибързано изказване и действие дава храна на клюката.
Близнаци
Луната от Водолей и Слънцето от Везни сключват брилянтни аспекти за родените в първата декада. Всичко може да се постигне и уреди. Проведете нужните разговори, включете се в преговори и съвместни инициативи и направете предложенията, които устройват и вас и другите. Да не се отива в крайности. Ден на високите енергии, а с тях шега не бива. Направете нужния компромис.
Рак
Днес намирате решение на проблемите и може да направите стабилизираща крачка в нова посока. Получавате стимул и подкрепа, а някой вече е одобрен за странично финансиране. Ден на високите енергии и високите цели, които трябва да преследваме без колебание. Нови съюзници и сътрудници се появяват в работата и в живота ви. Не отказвайте подкрепа, разпределете ролите.
Лъв
Събужда се енергията Кундалини, а с нея шега не бива. Днес и утре в хороскопа ви действат тежки аспекти. Засягат се опасно чувствата и връзките ви, някой изневерява, а друг разбира, че е останал трети. Тази вечер бъдете там, където са истинските ви чувства и истинския ви живот. Може да ви се иска нещо от приказките, но няма да се получи. Бъдете верни, спазвайте закона и на пътя.
Дева
Днес не бива да се стопирате сами и без това в живота ни има достатъчно пречки и ограничения. Опитайте да реализирате всичко, което ви предложи живота. Може да си издействате повишение или да намерите по-добра работа. Дръжте се изправено, където и да отивате. Внимавайте с двойнствените игри в любовта. Днес и утре печелите в чувствата дори и когато губите.
Везни
Ден на високите енергии. Гонете си целта до дупка, не оставайте друг да се грижи за важните и отговорни дела и връзки в живота ви. Препоръчват се директни разговори без парламентьори или посредници. Ден на огнения меч и короната. Всичко ще се постига от позиция на силата, знанията, възможностите и уменията. Слабите ще отпаднат от играта. Всеки защитава личните си приоритети.
Скорпион
Днес не бива да се отива в крайности. Луната навлиза в конфликтния ви Водолей и до вечерта идва в опозиция на Венера от Лъв. Аспектът говори за проблеми в чувствата и любовните връзки. Едно ваше отсъствие няма да се изтълкува добре, а може да се използва и за изневери. Въпросът е дали вие тръгвате на път с такава нагласа. Не правете това, което не искате да ви се случи.
Стрелец
Днес енергийният ни потенциал нараства. Може да постигнете лични рекорди и да покажете ниво в посоката, в която преди трудно сте се реализирали и представяли. Важното е да контролирате ситуацията във всеки момент, да знаете какво може да очаквате от околните и докъде може да стигнете. Не е добре да сте пасивни, но и прекалената активност вреди.
Козирог
Един от силните ви дни, в които може да изкачите висок връх в живота и в личната си кариера. Явете се на конкурси, кандидатствайте за финансиране по престижни проекти и се рекламирайте по всички възможни начини. Не си позволявайте пасивно изчакване, бъдете сигурни, че конкуренцията ще се развихри и ще опита да ви пресече пътя към големите амбиции и славата.
Водолей
Луната навлиза във Водолей и до вечерта застава в опозиция на Венера от Лъв и в квадратура с планетите в Телец. На път сте да извършите нарушения или да изневерите. Като капак може да дойдат и проблеми със закона днес и утре. Вечерта не замръквайте на непознато място, а утре сутринта не предприемайте нищо рисково и несъгласувано с желанията и избора на близките.
Риби
Ден на високите енергии. Не забивайте поглед надолу, независимо какво се случва и колко сте ощетени. Днес печелят тези, които бързат към върха на големите си амбиции, независимо дали получават подкрепа или не. Не се отказвайте от плановете си. Утре в живота ви ще се появи спонсор и покровител и нещата ще се подредят добре за вас. Започват промени, бъдете мобилни.
telegraph.bg

Публикувана на
25 Септември 2023 година