Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Вели Отвертката по стъпките на Диана Габровска

Вели Отвертката е втората голяма българска порнозвезда, пише България Днес. Такава корона поставиха на силиконовата брюнетка хиляди потребители, които са гледали най-новото й хитово видео.
Младата хищница тръгва по стъпките на Диана Габровска, която е първата ни голяма звезда в порното и вече натрупа сериозен опит от 18+ филми, които продуцентска компания заснема в съседна Гърция.
За пръв пръв Вели участва в порно с мъже, като на клипа е в тройка с двама юнаци. Досега пускаше видеа, на които е сама, и нямаше участие в горещите сцени на други хора. Вероятно сериозно е решила да влезе в дебрите на порноиндустрията, тъй като онлайн се разпространява и лесбоклип, в който си раздава еротични ласки с друго момиче.
От няколко години има сериозно присъствие в интернет, като трупа все по-голяма популярност. Влиза в различни образи, а нейна запазена марка е да се шегува по време на еротичните сцени. В клиповете разтропаната мадама води диалог с гледащите я, като нейна запазена марка става репликата „Здравейте, момчета“. Впоследствие се появи и видео, на което се вижда как прави орална любов на неизвестен мъж, но нивото беше прекалено аматьорско. Докато при първата й тройка си личи, че е вложено повече професионализъм при заснемането.
Вели има стотици хиляди последователи в социалните мрежи. Стана известна и с комедийните си клипове, на които страстно яде дюнери или обикаля по железарски магазини. Получава прякора Отвертката заради самозадоволяване с ръчния инструмент в едно от порновидеата си.

Публикувана на
26 Септември 2023 година