Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Петя Дикова свалена като водеща заради две глезли

Дъщерята на Аня Пенчева Петя Дикова посрещна новия телевизионен сезон като репортерка, па макар и звездна, в Би Ти Ви. Досега, гледахме Пипи като водеща всяка неделя сутрин, но сега ранните часове на уикенда са заети от младите и доста неопитни Бесте Сабри и Митьо Маринов. Тя все пак остана в телевизията, за разлика от Диана Любенова, но единствената й задача е да прави интервюта с известни музиканти и артисти.

Повод за свалянето й като водеща стана гостуването на певицата Вики Терзийска от бившата група „Мастило” в началото на юни, което бе на живо и бе нагледен пример за рисковете на директното излъчване. Тогава тя дойде при заедно с дъщерите си, които буквално засенчиха сина на Диляна Попова и Асен Блатечки като най-невъзпитани гости в телевизионно студио. 7-годишната Маргарита и тригодишната София се държаха безобразно.
Малките калпазанки не спряха да говорят глупости. Те не седнаха дори за секунда на меката мебел. Най-шокираща бе реакцията на двете госпожици на въпроса какво готвят в кухнята с майка си, като без да се притесняват, те спокойно отговориха: "Лай.а". Най-големите притеснения за водещата обаче докара въпросът към по-голямата Маргарита. Попита я дали в момента я гледат нейната учителка и съучениците й, а наследницата на Вики безцеремонно изтърси: „Не, защото всички мразят Би Ти Ви”.
„Ама защо всички да мразят Би Ти Ви?", запелтечи Дикова, но продължи да задава въпроси на двете момичета, които гордо разказаха как срещнали просяк по улиците на Залцбург и майка им едва не настъпила главата му. Поведението и думите на двете глезли вбесили шефовете на Би Ти Ви, които не могли да преглътнат констатацията, че всички мразят точно тяхната телевизия. Те обвинили Дикова, не само че се държала непрофесионално по време на интервюто, като не могла да въведе ред в студиото, но и че покани Вики с децата й, след като ги познава отдавна и знае що за стока са.

Публикувана на
26 Септември 2023 година