Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 5180 пъти

Овен
Денят се свързва с любовта и подкрепата, но в момента Луната е в опозиция на Венера и в конфликт с Юпитер и Уран. Много неща ще се правят против добруването и щастието на околните. Постарайте се поне с нещо да облекчите живота на хората в нужда, с които ви сблъсква случайността. Дано и вие получите подкрепа в нужния момент. Крясъците и агресията разболяват и разделят.
Телец
Ден за благотворителни прояви. Проблемите идват от грижите ви за хора, към които не сте емоционално безразлични. Партньорът ще разбере за вложенията и чувствата, които давате или получавате от странична връзка. Трудно ще запазите тайните си. Нищо да не се прави с голяма амбиция. Родените около 5-16 май опитват да пият мляко от две крави, но сметките им ще се объркат.
Близнаци
Днес и за родените след 7 юни късметът ще подейства стига да се погрижите за нуждите на другите. Проблемът е, че в професионален план сте непобедими, но в любовен трудно постигате съгласие, ако не направите компромис. Днес Луна и Венера са в опозиция. Не поставяйте ултиматуми и работете повече за сплотяване на редиците, отколкото за разграничаване на пълномощията.
Рак
Ден на сърцето, включете се в прояви на благотворителност. Някой ще ви помогне да решите и своите проблеми. Давайте и дарявайте от сърце. Още в следващите дни ще получите нужните защити, ще преодолеете лесно неувереността и негативното въздействие. В момента водите битки със себе си, а те се печелят най-трудно. Добрата воля и разбирането на другия не са компромиси.
Лъв
Луната е в точна опозиция на Венера от Лъв и в квадратура с Уран и Юпитер. На прага сте на неприятни разкрития, които може да объркат добре подредената ви програма. Не мислете само за себе си, денят се свързва с любовта и със сърцето, с възможността да се пробие стената на отчуждението или всеки вече да си тръгне по пътя. На прага сте на болезнен избор, смирете претенциите, обичайте.
Дева
Днес за вас действа пръстът на съдбата. Може да ви потърсят тези, които в миналото са ви пренебрегнали и отхвърлили по един или друг начин. Завръщат се каещите се грешници. Проблемът е дали ще ги приемете. Но днес се включва космическият канал на любовта. Нужен е компромис, подкрепяме тези, които са претърпели неуспех. В бъдеще ролите може да се сменят.
Везни
Смирете се, разберете се по спорните въпроси и участвайте в различни форми на благотворителност. Всяко добро дело ще се отплаща във времето. Никъде не отивайте без подарък. Направете жестовете, които другите очакват от вас. Бъдете мили, отворени и разбиращи към нуждите на близки и любими. Амбицията е на заден план, обичайте и позволете да ви обичат.
Скорпион
Днес най-трудно ще е за родените около 10-15 ноември, особено ако са родени в обедните часове. Предстои разместване на пластовете в любовта и раздалечаване, ако не направите компромис и опит да стопите дистанциите. Включва се каналът на космическата любов, чувствата трудно се контролират. Направете жестовете, които партньорът очаква от вас. Купете желан подарък.
Стрелец
Ден на сърцето, на прошката и любовта. Постарайте се да оправите отношенията си, да се сближите с нови приятели и да стопите дистанциите с тези, с които работите и живеете. Включете се в благотворителни прояви, направените жестове ще се върнат. Може да получите безплатно нещо мечтано и желано. Никъде на отивайте без подарък. Направете точно това, за което някой ви помоли.
Козирог
Ден на любовта и на сърцето. Движете се отворени към нуждите, чувствата и страданията на околните. Който в този ден не прояви милост и състрадание, сам ще се лиши от тях в отношенията си. Правете услуги и ще получите такива. И ако някой ви помоли за нещо, направете точно каквото иска, а не това, което си мислете, че ще му свърши по-добра работа. Кандидатствайте за субсидии.
Водолей
Ден на сърцето и любовта. Бъдете милостиви и състрадателни към проблемите и нуждите на околните. Изпълнете нечия молба, независимо какво ще ви коства. И вашите желания ще има кой да изпълни. Ще се появи спонсор и покровител и по някакъв начин ще получите това, за което от доста време си мечтаете. Помолете се, даровете няма да закъснеят. Поне днес амбициите да се загърбят.
Риби
Мислете повече за другите и ги подкрепяйте. Съдбата ще ви помогне да спасите нечия репутация, кариера или връзка. Вечерта за вас е някакво затишие пред буря. Дръжте здраво юздите на емоцията, за да не ощастливите някой ангажиран вече щастливец. Не пренебрегвайте най-важните си и верни хора, участвайте в дарителски акции, не започвайте нова връзка или дейност.
telegraph.bg

Публикувана на
26 Септември 2023 година