Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Гаджето на Кание Уест в опасност

От месец насам бившият мъж на Ким Кардашиян - рапърът Кание Уест, и новото му гадже Бианка Ченсори, дизайнер в неговата модна компания Yeezy, скандализират италианците с външния вид и поведението си.
Двамата прекараха последния месец на лятото в Италия, където попадаха в заглавията почти всеки ден. Първо посетиха Тоскана, а след това Венеция. Двойката се появяваше навсякъде в изключително провокативни образи, които бяха наречени “неприлични” и изключително “вулгарни”. Стигна се дотам по-консервативни граждани да поискат арестуването и дори екстрадирането им.
Един ден Кание и Бианка тръгнаха на обиколка из каналите с водно такси. Многобройни туристи и венецианци веднага идентифицираха звездната двойка. Никой от “зяпачите” обаче не можеше да си представи, че двамата не само се наслаждават на живописните гледки, но и се занимават с непристойни действия в полуголо състояние. По-точно Кание бе заснет със смъкнати панталони, а Бианка - коленичила пред него. Оказа се, че по този начин двойката е решила да разнообрази интимния си живот.
Веднага след това компанията за отдаване на лодки под наем официално им забрани да наемат нейни плавателни съдове в бъдеще. Гневни италианци призоваха двойката да бъде арестувана за неуважение към общественото мнение, подчертавайки, че показването на голи части от тялото представлява “публично непристойно поведение”. А някои дори поискаха властите да депортират двойката провокатори.
Уест и Ченсори все пак напуснаха Италия за малко, но на следващия ден отново бяха забелязани от местните жители, този път във Флоренция. И избухна нов скандал. Кание принуди половинката си да позира в полугол вид за снимка с тълпата в центъра на града. “Трябва да изглеждаш така, че всички да те искат!”, каза бившият съпруг на Кардашиян и започна да снима приятелката си с флорентинците.
Мнозина са убедени, че това поведение на двамата не е нормално. Близките на Бианка алармираха, че дъщеря им е спряла да отговаря на обаждания и да общува със семейството и приятелите си. Според тях Уест има изключително негативно влияние върху момичето: той я изолира от външния свят, превръщайки я в покорна слугиня, и я контролира. От доста време се носят слухове за нездравословното поведение на Кание, който контролираше по подобен начин бившата си съпруга Ким Кардашиян и напълно промени стила ѝ на обличане, но сега феновете са сериозно притеснени за психическото здраве на рапъра и гаджето му. “Никой ли не вижда, че на тези двамата им е нужна помощ!”, “Свобода за Бианка!”, апелират потребители на социалните мрежи.труд

Публикувана на
26 Септември 2023 година