Новина от категория България
Архив на публикациите

Веско Маринов като угоен

Естрадният трубадур Веселин Маринов е напълнял до неузнаваемост в рамките на лятото. Качил е минимум 20 килограма и съвсем е загубил иначе снажната си осанка. Пълнеел ударно и вече не можел да влиза в старите си сценични костюми.

За пръв път през дългата си кариера той се появява с корем пред уважаемата си публика. На негово участие на площада в центъра на Оряхово преди броени дни публиката останала сащисана от радикалната му визуална промяна.
Винаги се е славел като особено суетен и се говори, че е сред първите в родния хайлайф, присадили си коса. Освен това е всеизвестен факт, че от поне десетилетие насам той редовно се боядисва и никога не излиза на сцена с посивели коси. Доскоро бе привърженик на здравословния начин на живот и спортът имаше важно място в ежедневието му. Откакто обаче Веско се премести да живее в луксозна горска резиденция край Разлог за 1 милион лева, занемарил тренировките си.
Основните причини да пълнее стремглаво били напредването на възрастта в комбинация с добрите кулинарни умения на актуалната му половинка Веселина. Бившата сервитьорка от Добрич, която успя да омае певеца преди повече от 5 години, не работи и е отдадена домакиня, която редовно глези своя любим с домашни вкуснотии. Във фейсбук профила си атрактивната и по-млада от Маринов блондинка често публикува снимки на манджите и сладкишите, които приготвя специално за него. Те обаче са се отразили пагубно на формата му и почитателките му, които са основно от женски пол, не били очаровани от промяната във визията му.ретро

Публикувана на
26 Септември 2023 година