Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Такова подсказване е нямало в „Стани богат“

Поредният участник, който изуми водещия Михаил Билалов седна на стола на богатството в "Стани богат". Става дума за специалиста по стратегическо планиране Петър Георгиев, който се занимава със зарядни станции за електромобили, интересува се от геополитика и е сертифициран зитолог.
За всеобщо изумление той се препъна на въпрос още за 200 лева и накара Билалов да направи нещо, което никога не е правил - да откаже да маркира отговора му и така да му предотврати чудовищна издънка.
Въпросът, който затрудни Георгиев, бе: Кой хазартен термин се използва като синоним на твърде голям риск?, с опции Вабанк, Блъф, Джакпот и Флоп. Петър заложи на "Блъф" с обяснението, че е играл покер, и същиса водещия. Билалов откровено му намекна, че бърка, но експертът в науката за бирата държеше на своето, което окончателно извади от равновесие Билалов, който изстреля:
"Няма да маркирам този отговор, ако искаш подай заявление срещу мен"!
По негово настояване играчът ползва жокер "Помощ от приятел" и като такъв се изяви неговият приятел Тенимир, който беше в студиото със съпругата на Петър – Елица. Тенимир посочи правилния отговор "Вабанк", а Петър му отвърна с усмивка: "Нямам представа какво означава вабанк", но в крайна сметка продължи напред.
Впоследствие той спечели първа сигурна сума от 500 лева и утре ще има възможност да увеличи печалбата си. А учудващото му невежество доведе до неодобрителни коментари в мрежата, като един от тях гласеше: "Гола вода, добре че Билалов му помогна да продължи напред."/show.blitz.bg

Публикувана на
26 Септември 2023 година