Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите в сряда

Видяна: 5740 пъти

Овен
Вървите към неравностойно обвързване в желанието да избягате от проблемите. Родените около 5-10 април са в тежка позиция, но може да получат изненадващо предложение, което ще им даде глътка въздух в труден момент. Потискайте комплексите от миналото, имайте предвид, че нещо привидно тръгнало по стария начин ще се развие в печеливш за вас вариант. Не бързайте да унивате.
Телец
Днес може да „обяздите” тези, които се подават на манипулация. Провокират се едиповите ни комплекси, излизат на преден план страховете да не останеш сам или без пари и подкрепа, а за свободата и свободната воля никой не си дава сметка. Постарайте се да сте честни към връзките си, ако искате да са дълготрайни. Съдбата завърта своето колело, един тръгва надолу, друг нагоре.
Близнаци
Днес много неща може да се променят, пътувания да се отложат или да се тръгне в друга посока. Не бързайте да подреждате и задавате новата програма. До обед съдбата ще ви зададе своята, така че ще се наложи да се съобразите с нея. Не притискайте другите с изисквания и не позволявайте да ви притискат. Хората с комплекси губят пари и позиции. Подредете си приоритетите.
Рак
Родените в първата декада днес ще имат важна победа, ще направят решаващ избор и ще излязат с чест от трудно положение. Справяте се и с комплексите от миналото и преодолявате стреса от нежеланите въздейстивя и присъствия. Вървите към обвързване, а някой вече е купил пръстена. Полезните вещества и мисли днес прекрасно се усвояват. Ще се справите и без родителска опека.
Лъв
Ден на колелото. Което е било отдолу, притиснато и подчинено се измъква и тръгва нагоре, а това което е било отгоре ще пропадне в бездната на собствените си илюзии. Време е да намерите нов път и посока. Облечете новите дрехи, променете прическа и визия, посетете престижни събития, включете се в артистични и творчески прояви. Някъде там в тълпата е вашия чове.
Дева
Днес Луна и Сатурн са в опозиция на родените в първата декада. Събуждат се сенки от миналото, проблемите с родители и деца навлизат в тежка фаза. Предстои ви битка с комплексите, със страховете, които винаги са ви пречели да живеете щастливо и да сте на водеща позиция в дейността си. Изправете се, подкрепете тези, които знаете, че ви обичат. Поставете условията си в работата.
Везни
Днес съдбата ни разделя на роби и господари. Ако си гоните интереса и не унивате ще успеете, но ако смирено навеждате глава, независимо какво се случва и как ви манипулират ще загубите и в по-далечна перспектива ще позволите да ви доят и стрижат. Ден на едиповите комплекси, а те са собствената ни клетка, в която затваряме личните си възможности. Ключът е в ръцете на амбицията.
Скорпион
За родените в първата декада днес ще има неочаквани екстри и нещо тръгнало наопаки ще се оправи. Съдбата завърта своето колело и помага да се уредят старите сметки. Възраждат се стари чувства, а това на което до момента сте разчитали или сте мислили за определящо живота ви вече не е меродавно. Бързо реагирайте на промените, за да си запазите позицията. Поставете условията си.
Стрелец
Днес Луна и Сатурн са в тежки аспекти за родените в първата декада. Ще ви спъват миналите прегрешения и комплекси, ще губите позиции пред деца и родители, а партньорът ви може да се добере до някои ваши тайни. Много неща може да се провалят и развалят в най-неподходящия за това момент. Късметът ви сякаш си е взел отпуск. Днес и утре пътуванията ви са рискови или се провалят.
Козирог
Днес на едно място сте в подчинена и неравностойна позиция, а на друго налагате правилата с манипулация и сила. Съветът е да не правите това, което не искате да ви направят и да ви се случи. Ден на комплексарите, на тези които таят неприятен спомен от детството, който помрачава настоящето и вреди на бъдещите им отношения. Родените около 5 януари доминират.
Водолей
Много неща ще се променят в този ден, ще се редактират преписки и доклади, ще се покаже нещо ново или старото ще се облече в нови дрехи в желанието да се избегнат промените. Всеки се стреми да направи впечатление, да привлече погледите на оценяващите и да получи мечтаната позиция. Комплексарите трудно ще покрият критериите, независимо как ще се нагласят.
Риби
Днес Луна и Сатурн са в съвпад със Слънцето на родените до 1 март. Аспектът ни връща към провалите от миналото, към нещо което ни е повлияло зле и е изградило комплекси, с които трудно се справяме. Време е за трансформация. Облечете новите дрехи, започнете нова дейност и оздравителна процедура. Който се свива и унива ще бъде изтикан от хранилката и поилката.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Септември 2023 година