Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

„Ще гласувам за вуйчо!“

"Аз ще гласувам за вуйчо! Нищо че съм малка и живея в Стара Загора."С това се похвали малката племенница на Антон Хекимян - красивата Зори, пред приятелките, които цял ден вчера я поздравяват с номинацията на журналиста за кандидат-кмет на столицата.
Хекимян е син мечта и е изключително грижовен към родителите си. Той е роден в семейство на българка и арменец.
По думите на майка му Златка Тони още от малък се допитвал за всяко свое решение първо до тях. Неслучайно възрастната жена е и първата, с която разговарял, когато разбрал, че напуска журналистиката
"Синът ми е много дисциплиниран и много работи. Ще направи чудеса за столицата, ще видите", хвали Златка талантливия си син Антон Хекимян.
Неотдавна тя участва в тв предаване и сподели, че всяка сутрин точно в 5,00 часа телефонирала на сина си, за да го събуди и да не се успи, когато беше водещ в сутрешния блок на Би Ти Ви. Мама Златка искала да е спокойна, че 39-годишният й син няма да закъснее и да си навлече ядове на работното място.
С днешна дата не е ясно дали Златка ще успее да гласува за сина си, тъй като и двете с дъщеря й Вера живеят в Стара Загора, родното място на новинаря.
Сестрата на Тони - Вера Кардашлиева, има две момичета, които са любимите племеннички на ексводещия.
"Със сестра ми Вера ни делят 11 години разлика, но много я обичам, няма сила, която да ни раздели", споделя водещият на рождения ден на сестра си.
Тази година на Великден семейството се събрало и общо празнувало Възкресението. Бащата Гаро, майката Златка, семейството на сестра му Вера си общували не само по празници, а и всеки ден. "Те са моята опора, семейството е всичко", казва журналистът, кандидат за кмет.хотарена

Публикувана на
27 Септември 2023 година