Новина от категория България
Архив на публикациите

„Не ща да си кмет, искам снаха!“

Майката на Антон Хекимян - Златка е първият човек, с който бившият шеф от Би Ти Ви е споделил намерението си да напусне журналистиката, за да пристане на ГЕРБ като кандидат-кмет на София.
Възрастната жена подкрепила отрочето си в поредното му амбициозно начинание, но ясно му заявила, че предпочита да се ожени най-после, вместо да кметува.
В интерес на истината, доскорошният журналист не е имал сериозна връзка с жена откакто преди 6-7 години се раздели с Василена Гръбчева, тогава редакторка в предаването на покойния Милен Цветков.
Мама Златка много сериозно се притеснявала, че синът й ще остане стар ерген. Все пак я топлел фактът, че сестра му Вера отдавна я е дарила с внуци и Тони може още да се помотае.
"Синът ми е много дисциплиниран и много работи. Ще направи чудеса за столицата, ще видите", хвали Златка талантливия си син Антон Хекимян.
Неотдавна тя участва в тв предаване и сподели, че всяка сутрин точно в 5,00 часа телефонирала на сина си, за да го събуди и да не се успи, когато беше водещ в сутрешния блок на Би Ти Ви. Мама Златка искала да е спокойна, че 39-годишният й син няма да закъснее и да си навлече ядове на работното място.
С днешна дата не е ясно дали Златка ще успее да гласува за сина си, тъй като и двете с дъщеря й Вера живеят в Стара Загора, родното място на новинаря.
Сестрата на Тони - Вера Кардашлиева, има две момичета, които са любимите племеннички на ексводещия. "Аз ще гласувам за вуйчо, нищо че съм малка", казва едната от тях - Зори.
"Със сестра ми Вера ни делят 11 години разлика, но много я обичам, няма сила, която да ни раздели", споделя водещият на рождения ден на сестра си.
Тази година на Великден семейството се събрало и общо празнувало Възкресението. Бащата Гаро, майката Златка, семейството на сестра му Вера си общували не само по празници, а и всеки ден. "Те са моята опора, семейството е всичко", казва журналистът, кандидат за кмет.лупа

Публикувана на
27 Септември 2023 година