Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кичка бясна, в Пловдив й вдигнали кръвната захар

Кичка Бодурова не е излязла пред публиката в Пловдив, защото организаторите на концерта й се отнесли пренебрежително към нея. В резултат певицата вдигнала кръвна захар. Станало й много лошо и не могла да се до6ере до сцената.

"Не можах да пея на сцената в лятно кино "Орфей" в Пловдив, защото имах сериозен проблем с кръвната захар". каза Кичка Бодурова. Така певицата коментира скандала, в който се забърка, след като не излезе пред публиката в Града под тепетата. Популярната бургазлийка, която от години живее в CAЩ, напомни, че вече не е на 20 години и от известно време е развила проблеми с глюкозния обмен. "Не можех да се сдържа на краката си, да отворя уста. Дори исках да изляза на сцената да се извиня, но нямах сили. Не исках публиката да ме види в такова състояние. Все пак това бе последният ми концерт в България преди заминаването ми. Всеки сериозен артист, а аз съм 50 години на сцената, иска да даде най-доброто от себе си, да бъде неповторим, да омагьоса публиката. Не можех да си позволя да не съм във формата, в която ме познават", сподели естрадната ветеранка пред "България Днес".
"Брат ми много искаше да ме види на концерта в Пловдив. Бях се приготвила, бях гримирана, но ce оказа, че има проблем с апаратурата. Моят бивш озвучител ми се обади и каза, че организаторите са се обадили на озвучител, който е починал наскоро, и ще използват неговата апаратура. Но дойде неговият 15-годишен син и започна да опъва кабелите. Разбирате ли за какво говоря? Стана ми много обидно. Нямаше и осветление. И когато попитах една от организаторките защо няма осветление, тя ми отговори, че не са знаели какво да поръчат. Ами като не знаете, питайте! 3ащо не ми казахте да извикам моя озвучител, който има и техника, и всичко, а се обаждате на едно детенце. Това ли заслужавам, кажете?! И затова вдигнах захарта и не можех да говоря.
На 69 години те нямат право да ме унижават!
Много е жестоко", роптае Кичка. Бодурова посочи, че втората причина за проваления безплатен концерт в Града на тепетата е забравеният микрофон. "Аз имам свой микрофон. Но се оказа, че съм го забравила. Напоследък имам много ангажименти, свързани със семейството ми, а то винаги е било на първо място за мен. Брат ми имаше здравословни проблеми, взимам го със себе си в Америка", разказа най-горещата брюнетка в родната естрада през 70-те и 80- те години на миналия век. Кичка уточни, че преди концерта е била в чужбина и направо е поела към Пловдив, без да се отбие в софийския си дом и да вземе микрофона. "Хората казват: "Как може да е звезда, а да е забравила микрофона си?". Ами случва се, особено когато на преден план имаш близки хора и живееш с техните проблеми. Освен това до последно не бях получила категорично потвърждение, че ще пея. Само най-общ разговор", добави изпълнителката. Бодурова изповяда и най-голямото си разочарование в човешки и професионален план.

"Не съм очаквала от това момче Евгени Боянов, което от години съм го взела при себе си, отворих му вратите, заведох го при Стоянка Мутафова, да направи грешката да вземе страната на организаторите. Той тотално ме заряза", изплака болката си певицата. Именитата изпълнителка наблегна, че ако е искала само да "мине метър", е щяла да прибере хонорара, възлизащ на петцифрена сума. "3а мен е най- важно обаче как ще се представя пред публиката. Само тогава парите са заслужени", убедена е Кичка Бодурова.

Публикувана на
27 Септември 2023 година