Новина от категория България
Архив на публикациите

Отврат! Депутати – мърлячи!

В ход е операция по преместване на част от обзавеждането на сградата на парламента към Партийния дом, където в момента се трудят народните избраници. Освен хамали, със столовете и бюрата на депутатите се мъчат и агенти на НСО, които споделиха пред Lupa.bg брутални подробности от битието на елита на нацията.
Според отвратен служител на охраната мебелите са в отвратително състояние, по тях са разливани кафета и манджи, гасени са фасове. "Само да видите какво количество сополи са намазани по бюрата, ще си помислите, че става въпрос за мебелировка от училище в долнопробно гето", оплака се агентът.
Инфантилното поведение на народните избраници хич не спира дотук. По много столове и банки имало изписани, издялкани или изрисувани безброй вулгаризми, при това от най-просташки тип. "Само да изтрием надписите "КУР" ще ни отнеме седмица", твърди човекът.
Както е известно, в сградата на парламента е забранено пушенето, употребата на спиртни напитки, а в статите на депутатите не се внася храна. Ще е цяло чудо обаче да се намерят и 10% от парламентаристите ни, които спазват тези правила. /лупа

Публикувана на
28 Септември 2023 година